تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797712372




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزی ۱۰ دقیقه هیچ کاری انجام ندهید!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: روزی ۱۰ دقیقه هیچ کاری انجام ندهید!
کتاب «بدون استرس زندگی کنید» با ارائه راهکارهایی به شما نشان می‌دهد که چگونه در محل کار یا خانه، زندگی شادمان‌تری داشته باشید.

روزی ۱۰ دقیقه هیچ کاری انجام ندهید!

 در زندگی امروز نمی‌توان فشارهای روحی و روانی حاصل از وقایع روزمره زندگی را به طور كامل حذف کرد و كنار گذاشت، شما هم هر چقدر آرام و ریلكس باشید، ممكن است درطول روز به دلایل مختلف دچار استرس شوید. ترافیك و شلوغی خیابان، كارهای زیاد ناتمامی كه باید انجام دهید كه ممكن است موجب بروز استرس در شما شوند.
بدون استرس زندگی کنیدپس بهتر است راه‌های مواجهه و مقابله با این استرس‌ها را آموخت تا شدت نیافته و به افسردگی و درماندگی تبدیل نشوند. شیوه‌های متعددی برای آرام‌سازی جسم و روان مطرح شده است و انتخاب مناسب بستگی به خود شما دارد اما کتاب «بدون استرس زندگی کنید» به شما می‌گوید که چگونه می‌توانید زندگی آرامتر و لذت‌بخش‌تری داشته باشید.
ریچارد كارلسون در این کتاب با ارائه راهکارهایی به شما نشان می‌دهد که چگونه در محل کار یا خانه، زندگی شادمان‌تری داشته باشید. او خود گفته که نگارش این کتاب را در پی دریافت هزاران نامه و تماس تلفنی، انجام داده است که پس از نگارش کتاب «سخت نگیرید یا باور کنید که مهم نیست» به دستش رسیده بود.
کتاب «بدون استرس زندگی کنید» دارای فصول مختلفی است که از آن جمله می‌توان به این عناوین اشاره کرد: جرئت کنید و شاد باشید، کمتر کنترل کنید، پُز ندهید، دیگران را در انتظار نگذارید، با گوش دادن موثر از استرس خود بکاهید، از صحبت در برابر جمع نترسید، روزی ۱۰ دقیقه هیچ کاری انجام ندهید، ذهنتان را خنثی کنید و برای بازنشستگی زندگی نکنید.کتاب ۲۸۶ صفحه‌ای «بدون استرس زندگی کنید» با ترجمه مهدی قراچه‌داغی، در شمارگان ۳۰۰۰ نسخه و با بهای ۱۵ هزار تومان از سوی انتشارات پوینده منتشر شده است.
چگونه می توان در محیط کار مفیدتر بود؟توصیه های زیر به شما کمک می کنند که بهره وری خود را افزایش دهید.
حتما برای شما نیز پیش آمده که برخی از روزها در فعالیت کاری روزانه عملکرد به مراتب بهتر دارید و برخی از روزها تقریبا هیچ کار مفیدی انجام نمی‏دهید. چه عواملی باعث می‏شوند که عملکرد یک فرد تا این حد متفاوت باشد؟ به طور حتم نمی‏توان آن را به استعداد و یا توانایی ها ربط داد چرا که چنین ویژگی هایی طی روزهای هفته دچار نوسان و تحول نمی‏شوند.
تونی شوارتز در کتاب "چهار نیاز فراموش شده برای عملکرد بهتر"  تلاش کرده عواملی که باعث بهبود عملکرد افراد می شود را شناسایی کند. در روزهایی که دستورالعمل های بی شماری برای تبدیل شدن به استیو جابز به چشم می‏خورد، شناخت عواملی که می توانند بر عملکرد ما تاثیر مثبت داشته باشند و باعث افزایش بهره وری شوند، نه تنها خالی از لطف نیست بلکه نسبت به دستورالعمل های رویاپردازانه، قابل تحقق تر نیز به نظر می رسند.برای اینکه بتوانید در طول روز و در محیط کار عملکرد بهتری داشته باشید از گرسنگی و بی خوابی پرهیز کنید. عدم تامین گلوکز مغز آن هم در دوره های زمانی پنج تا شش ساعته باعث کاهش بهره وری فعالیت ذهنی می شود
طبق توصیه تونی شوارتز، برای اینکه در کسب و کارتان عملکرد بهتری داشته باشید باید به چهار مورد زیر توجه کنید:
1) خواب و خوراک
برای اینکه بتوانید در طول روز و در محیط کار عملکرد بهتری داشته باشید از گرسنگی و بی خوابی پرهیز کنید. عدم تامین گلوکز مغز آن هم در دوره های زمانی پنج تا شش ساعته باعث کاهش بهره وری فعالیت ذهنی می شود، علاوه بر آن 97 درصد انسان ها نیاز دارند که در طول شبانه روز حداقل بین هفت تا  هشت ساعت بخوابند. تبدیل شدن به فردی که شب ها دیر می خوابد و صبح ها بدون خوردن صبحانه کار روزانه را آغاز می کند باعث خواهد شد که بدن شما ضعیف و آسیب پذیر شود.
2) مراقب ذهنتان باشید
انسان ها هرچند ظاهری عقلایی دارند اما به در باطن به مراتب احساساتی تر از آن چیزی هستند که نشان می دهند. احساسات منفی به شدت باعث افت عملکرد افراد می شود اما مشکل اینجاست که تحقیقات یک روان شناس به نام متیو دلاپورتا نشان می دهد که ذهن انسان به طور خودکار تمایل بیشتر به امور منفی نشان می دهد و اگر شما ذهن را به حال خود رها کنید، نه تنها بیشتر به اندیشیدن در مورد جنبه منفی مسایل می پردازد بلکه خاطرات نه چندان خوشایند را نیز بهتر ثبت می کند. به همین خاطر برای جبران این انحراف ذهنی ناخودآگاه، باید تلاش کنید که به جنبه مثبت امور بیاندیشید.
3) حفظ تمرکز
ممکن است در ظاهر ساعت ها مشغول کار کردن باشید اما در واقع بیشتر تمرکزتان را به اموری غیرکاری اختصاص دهید به خصوص که توسعه فن آوری اطلاعات با تمام مزایایی که دارد اما به بلای جان تمرکز افراد نیز تبدیل شده است. هنگامی که مشغول کاری هستید، از هرگونه اقدامی که تمرکز شما را به هم می زند اجتناب کنید. لزومی ندارد که هر چند دقیقه یکبار شبکه های اجتماعی، پست های الکترونیکی و تلفن همراهتان را بررسی کنید.
4) هدفمند باشیدافراد به طور خیره کننده ای از این توانایی برخوردارند که روز خود را به بطالت بگذارنند. به همین خاطر اگر اهدافی کوتاه مدت و بلند مدت را برای خود تعیین نکنید، روزها به مراتب سریعتر از آنچه انتظار دارید سپری می شود آن هم بدون اینکه شما دستاور شغلی قابل توجه و یا قابل دفاعی داشته باشید. تعیین اهدافی قابل تحقق و تلاش برای تحقق آن ها می توانند بر میزان تلاش و همچنین انگیزه شما تاثیرگذار باشند.منابع :  تبیان , مهر و خبرآنلاین


پنجشنبه 13 فروردین 1394 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن