تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797102566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میرصادقی: برخی به جای خدمت، عکس خدمت را انجام می‌دهند/ به نویسندگان ما توجه نمی‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: میرصادقی: برخی به جای خدمت، عکس خدمت را انجام می‌دهند/ به نویسندگان ما توجه نمی‌کنند
جمال میرصادقی می‌گوید: در دیگر کشورها از سر لجبازی و به دلیل خصومتی که با کشور ما وجود دارد، به نویسندگان‌مان توجه نمی‌کنند، وگرنه نویسندگان ما به مراتب از نویسندگان افغان و مصری قوی‌ترند.
به گزارش نامه نیوز، این نویسنده پیشکسوت؛  اظهار کرد: تازه‌ترین رمانم با نام «مادر، عشق و دیگر هیچ» قرار است به‌زودی از سوی انتشارات قطره منتشر شود. شیوه این رمان از نوع رمان - داستان کوتاه است. اولین‌بار در رمان - داستان کوتاه «زندگی را به آواز بخوان» را منتشر کردم که ترکیبی از داستان کوتاه و رمان است؛ به این معنی که هر فصل خصوصیات یک داستان مجزا دارد اما ترکیب آن‌ها به صورت رمان درمی‌آید. در رمان «مادر، عشق و دیگر هیچ» هم این شیوه را دنبال کرده‌ام.


او افزود: بسیاری از داستان‌های کوتاه این مجموعه پیش از این در یکی از مجموعه داستان‌ها چاپ شده است، اما این‌جا دنباله سرنوشت آن‌ها پی گرفته می‌شود. به طور کلی این رمان بیش‌تر برگرفته از خصوصیات زندگی شخصی خودم است. همچنین چاپ دوم کتاب «پیشکسوتان داستان‌های کوتاه جهان» که 11 سال پیش انتشارات نگاه منتشر کرده بود، با تجدیدنظر اجازه چاپ گرفته و قرار است این‌بار از سوی انتشارات مروارید به چاپ برسد.

میرصادقی درباره وضعیت داستان‌نویسی و رمان‌نویسی نویسندگان ایرانی در سال‌های اخیر نیز گفت: مدتی است زیاد نمی‌خوانم، بنابراین شاید قضاوتم خیلی عمیق نباشد. با این حال در این سال‌ها، هم بین آقایان و هم خانم‌ها نویسندگان کارهای نسبتا خوبی منتشر کرده‌اند اما این وضعیت به هیچ وجه با داستان‌نویسی دهه 40 که نویسندگانی مثل احمد محمود، هوشنگ گلشیری و محمود دولت‌آبادی در آن قلم می‌زدند، قابل مقایسه نیست.

او درباره دلیل این موضوع گفت: دلیلش را نمی‌دانم، شاید به خاطر شرایط روزگار است و شاید هم به محدودیت‌ها برمی‌گردد، مخصوصا در دولت قبل که شرایط نشر کتاب خیلی بد بود.

این نویسنده افزود: شاید دلیل دیگر این موضوع به خاطر این است که از سر لجبازی در دیگر کشورها به دلیل خصومتی که با کشور ما دارند به نویسندگان‌مان توجه نمی‌کنند، وگرنه نویسندگان ما به مراتب از نویسندگان افغان قوی‌ترند. حتی از نویسندگان مصری که جایزه نوبل می‌برند قوی‌ترند. اما هیچ‌جا نامی از نویسندگان ما برده نمی‌شود. مگر احمد محمود از این نویسندگان چه چیزی کم داشت که هیچ‌گاه صحبتی از او نمی‌شود؟

او در ادامه اظهار کرد: 50 سال پیش غلامحسین ساعدی نوعی از داستان را که من نام «رئالیسم وهمناک» بر آن نهاده‌ام نوشت، اما هیچ نامی از او برده نشد، در حالی که دو - سه سال قبل یک نویسنده چینی به خاطر استفاده از این سبک که ساعدی در داستان‌هایش استفاده کرده بود، جایزه نوبل گرفت. الان می‌گویند این نویسنده چینی به سبک «رئالیسم وهمناک» می‌نویسد. من فکر می‌کنم همه این بی‌توجهی‌ها به نویسندگان و ادبیات ما به‌خاطر بغضی است که نسبت به ما دارند.

میرصادقی با بیان این‌که «نمی‌دانم این بغض و کینه نسبت به نویسندگان ایرانی چه میزان است»، گفت: امیدوارم با حل شدن مسئله پرونده هسته‌یی کمی از این بغض کم شود و مقداری به ملت ما توجه کنند.

این نویسنده پیشکسوت همچنین با تاکید بر این‌که جلوگیری از انتشار آثار پیشکسوتان خدمت نیست، گفت: برخی به جای خدمت، عکس خدمت را انجام می‌دهند. من کتاب «زنان داستان‌نویس نسل سوم» را پس از خواندن 80 - 90 مجموعه داستان که مجوز انتشار هم گرفته‌اند،‌ نوشته‌ام. 66 داستان آن را انتخاب کرده‌ و بر آن‌ها تفسیر نوشته‌ام. اما جلو انتشار آن را گرفته‌اند. می‌گویند به شرطی می‌توانم کتابم را چاپ کنم که قسمت‌هایی از داستان‌ها را حذف کنم. آیا من می‌توانم در داستانی که دیگران نوشته‌اند، دست ببرم!؟

میرصادقی همچنین درباره سخنان مسوولان وزارت ارشاد که اعلام کرده‌اند تیراژ برخی از کتاب‌ها به 700 نسخه رسیده است، گفت: اصلا گیریم 700 نسخه سه برابر شود. آیا در یک کشور با جمعیت 80 میلیونی این میزان تیراژ کتاب بر کسی تأثیر می‌گذارد؟ آن هم با این حجم از برنامه‌های ماهواره‌یی و ویدیویی. ببینید همه جای دنیا دولتمردان دوست دارند کتاب‌ها را سانسور کنند ولی سال‌هاست فهمیده‌اند این به نفع‌شان نیست. آقای روحانی می‌گوید نویسندگان رعایت کنند. ما رعایت می‌کنیم، ما اثری نمی‌نویسیم که در آن به اعتقادات اهانت شود اما دردانگیز این است که می‌گویند فلان کلمه را از کتابت حذف کن.



منبع: ایسنا


۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن