تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798085875




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شهر الکترونیک نیاز امروز ، ضرورت فردا


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهر الکترونیک نیاز امروز ، ضرورت فردا پایگاه خبری هراز نیوز در ستون یادداشت خود " شهر الکترونیک نیاز امروز ، ضرورت فردا" را به قلم محمد علی نائیج انتشار داد.


این پایگاه خبری به نقل از محمدعلی نائیج اظهار داشت: ازدحام و تراکم ، تفاوت جمعیت شب و روز در شهرها ، همراه با آلودگی های گسترده نور، صدا، هوا ، فضا ، ترافیک و زمان، منشاء یافتن چاره ای برای کاهش آلام ناشی از زندگی در شهرها شده است.

حرکت و یا ازدحام جمعیت در مراکز فروش ، خدمات اداری و رفاهی شهرها، علت اصلی بسیاری از مسائل شهری اعم از مسائل انسانی و یا حوادث و سوانح دیگر در شهرهای بزرگ می باشدکه با ظهور صنعت همزمان ارتباطات و بدنبال آن ارتباطات شبکه ای در قالب اینترنت، فضای جدیدی برای شهرها بوجود آورده که از آن به عنوان شهر مجازی تعبیر می شود.
ظهور شهر مجازی در مرحله اول موجب کاهش «حرکت جمعیت» در شهر واقعی و در مرحله بعدی “فضاهای همزمان” را بدون فرسایش و اصطکاک با یک هندسه موازی امکان پذیر می سازد. در واقع دو فضائی شدن شهر در قالب فضای واقعی و فضای مجازی، نوعی “مدیریت کنترل حرکت جمعیت شهری” محسوب می شود که تلاش می کند با عقلانی کردن روند حرکت جمعیت، امنیت روانی شهروندان را فراهم نماید. درواقع در شهر مجازی، خدمات بدون هیچ محدودیت زمانی و مکانی ارائه شده و شهر مقید به ساعات کار اداری، تبدیل به یک شهر ٢4 ساعته خواهد شد و شهروندان در همه ساعات شبانه روز امکان بهره مندی از خدمات دولتی و شهری را خواهند داشت.
به بیانی دیگر شهر الکترونیک را می توان شهری تصور نمود با امکانات به روز و کار آمد برای همه شهروندان، که در آن ترافیک نیست ، شلوغی نیست ، ازدحام مشکل بزرگی نمی باشد و معلولان در آسایشند و جایی است که کمتر کسی برای کار از منزل خارج می شود.. در این سیستم شهروندان از امکانات یکسان و برابر برای انجام امور برخوردار خواهند شد و برخلاف ساختار شهری فعلی که افراد زیادی عملا به دلایل مختلف مانند بعد مسافت و فواصل متفاوت تا مراکز خدمات، محدودیت ساعت کار ادارات و غیره امکان استفاده برابر و یکسان از خدمات را از دست می دهند، وجود ندارد.
شهر الکترونیک را از نگاه مدیریتی می توان به عنوان یک سازمان در نظر گرفت که اعتماد به عنوان یک اصل انکارناپذیر در کارها و فعالیتها لحاظ می شود و با توجه به ویژگیهای خاص خود ، باید این مفهوم با در نظر گرفتن ابعاد شهر تبیین گردد. اگر اعتماد در شهر سنتی اهمیت دارد، در شهر الکترونیک بسیار با ارزش می باشد و اهمیت آن به این دلیل است که اعتماد تحت شرایط تغییر و بی ثباتی نقش ویژه ای را ایفا می کند بطوریکه که اگر قوانین، سیاست ها، معیارها، قواعد وجود نداشته باشد ، افراد به روابط شخصی روی آورده و کیفیت این روابط، تا حد زیادی با سطح اعتماد تعیین می شود.
با توجه به مطالب ذکر شده مزایای پیاده سازی طرح شهر الکترونیکی را می توان در مباحث اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… خلاصه نمود در این میان از مزایای اقتصادی می توان به کاهش هزینه های تردد شهری، افزایش فرصت های سرمایه گذاری در نتیجه گسترش ارتباطات ، صرفه جویی در مصرف سوخت های محدود، تسهیل انجام امور اقتصادی به خاطر 24 ساعته بودن ارائه خدمات و… اشاره نمود همچنین کاهش زمان در ترافیک، عرضه بهتر خدمات، توزیع عادلانه تر امکانات، کاهش آلودگی محیط زیست، افزایش اشتغال و بهبود مدیریت پایدار شهری از ویژگی های اجتماعی شهر الکترونیکی می باشد. .همچنین مهمترین اثرات فرهنگی اینگونه شهرها نیز شامل اطلاع رسانی سریع، انتشار نشریات الکترونیکی برای شهروندان، ایجاد کتابخانه دیجیتالی، افزایش سواد و ایجاد نوعی جهان نگری است که به افزایش رفاه و ارتقای فرهنگ شهروندی کمک خواهد نمود.در واقع در شهر الکترونیکی دیگر به شهر به مثابه کالبدی که ساختمان های بلند، خیابان های پرترافیک و آلودگی های زیست محیطی را دربرمی گیرد نگاه نمی شود، بلکه شهری است که در آن تعامل میان شهروندان و مسئولان اهمیت بیشتری یافته و این تعاملات دو سویه محیط اجتماعی مطلوبی را برای شهروندان فراهم می نماید.
در واقع به منظور شکل گیری یک شهر هوشمند باید در کنار ایجاد زیرساختهای لازم، در ارائه خدمات نیز اصلاحاتی صورت بپذیردبه بیانی دیگر در تمام امور با استفاده از مهندسی مجدد، فرایندها اصلاح شده ، و تغییرات مورد نیاز صورت بگیرد نه این که ارائه خدمات با وضع موجود به صورت الکترونیکی تبدیل گردد. از طرفی یکی از مهمترین عوامل در شکل گیری و ایجاد شهر الکترونیک ، آموزش شهروندان می باشد که می تواند تاثیر بسیار زیادی برای به ثمر رسیدن چنین شهرهایی داشته باشد به طوری که شهروندان توانایی انجام و پیگیری امور و کارهای خود را به راحتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری و با استفاده از ابزارهای الکترونیکی داشته باشند در کل شهر الکترونیک نیازمند برخورداری از شهروندان الکترونیک می باشد.
خوشبختانه روند شکل گیری شهر الکترونیک در کشور ما در سالهای اخیر با جهشی بسیار خوبی مواجه بوده و امید آن است در شهر آمل نیز با توجه به ظرفیتهای موجود و تعریف زیرساخت های مناسب شتاب بیشتری بگیرد.ک/1
6026/6097



10/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن