تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797837372




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عارف:نباید برای دور کردن رقیب خود به تهمت، شایعه و دروغ روی آوریم/چرا باید نظام هزینه بی اخلاقی یک نفر را متحمل شود/بی اخلاقی دامن بسیاری از حوزه ها در کشور را فرا گرفته است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



عارف:نباید برای دور کردن رقیب خود به تهمت، شایعه و دروغ روی آوریم/چرا باید نظام هزینه بی اخلاقی یک نفر را متحمل شود/بی اخلاقی دامن بسیاری از حوزه ها در کشور را فرا گرفته است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر اخلاق را مبنای فعالیت های سیاسی قرار می دادیم؛ با اتفاقات دهه اخیر به ویژه انتخابات مواجه نمی شدیم،تاکید کرد:نباید برای دور کردن رقیب خود به تهمت، شایعه و دروغ روی آوریم.
روز نو : عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر اخلاق را مبنای فعالیت های سیاسی قرار می دادیم؛ با اتفاقات دهه اخیر به ویژه انتخابات مواجه نمی شدیم،تاکید کرد:نباید برای دور کردن رقیب خود به تهمت، شایعه و دروغ روی آوریم.
به گزارش روزنو،دکتر محمدرضا عارف در کنفرانس «مدیریت خدمات با تاکید بر اخلاق حرفه ای و فرهنگ خدمت» به هزینه هایی که نظام به دلیل بی اخلاقی و بداخلاقی حتی یک نفر متحمل می شود، اشاره کرد و افزود: اخلاق باید پایه و مبنای همه فعالیت های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قرار گیرد؛ تا به رشد و توسعه پایدار دست یابیم.چرا باید نظام هزینه بی اخلاقی یک نفر را متحمل شود.
وی با طرح این پرسش که در عرصه رقابت های سیاسی تا چه میزان به اصل اخلاق پایبند هستیم اظهار کرد: نباید برای دور کردن رقیب خود به تهمت، شایعه و دروغ روی آوریم.
رییس بیناد امید ایرانیان با بیان اینکه  پذیرش اصل و مدیریت اخلاق، نیازمند باور و اراده جدی است که باید توسط نخبگان دانشگاهی آغاز شود، مشکل و نگرانی اصلی کشور را بی اخلاقی دانست و گفت: اگر توجه به موضوع اخلاق را در بین مدیران ارشد نداشته باشیم، گرفتار مسایل نامطلوب اجتماعی خواهیم شد.
رییس بنیاد امید ایرانیان همچنین، از مدیریت، اخلاق و فرهنگ خدمت به عنوان مهمترین چالش های کشورمان نام برد و گفت: ضروری ترین، زیربنایی ترین و در عین حال چالشی ترین جنبه مدیریتی که باید در کشور مدنظر قرار گیرد؛ «اخلاق در مدیریت» است. اخلاق کیلدواژه تعالی، پیشرفت و نجات کشور برای برون رفت از بحران ها، سوءمدیریت و بی تدبیری ها است.
وی با بیان اینکه بی اخلاقی دامن بسیاری از حوزه ها در کشور را فرا گرفته است، ادامه داد: در سطح مدیریتی، بازگشت به اخلاق و محوریت قرار دادن آن یکی از ضروریت های قرار گرفتن در مسیر پشرفت، تعالی و تحقق آرمان های انقلاب است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر سرلوحه قرار گرفتن فرمان امام علی(ع)  به مالک اشتر به عنوان مهمترین سند اخلاقی ،خاطرنشان کرد: برای موفقیت در تمام فعالیتهای سیاسی،اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هیچ راهی جز پذیرش اخلاق و حاکمیت آن نداریم.این مضوع نیاز به فرهنگ سازی و کار فراوان دارد.
عارف، با یادآوری نامگذاری امسال با عنوان "اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" توجه متوازن به فرهنگ و اقتصاد  را ضروری دانست و افزود: باید پذیرفت که موفقیت های مدیریتی،اقتصادی و فرهنگی در راستای اسناد بالا دستی کشور جز با ایجاد یک باور جدی و یک عزم ملی محقق نخواهد شد.
عارف ادامه داد: نمی شود در پشت درهای بسته در جوامع مدیریتی،دانشگاهی،اقتصادی و فرهنگی کشور برنامه تدوین کرد و بعد انتظار داشت در جامعه اجرایی شود.حضور مردم، و مشارکت نخبگان و مردم لازم است تا شرایط امروز را اصلاح کنیم و کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدیریت مبتنی بر اخلاق (اخلاق حرفه ای) را ضامن اثربخشی و سلامت رویکردهای مدیریتی خواند و تصریح کرد: استقرار اخلاق حرفه ای در سطوح مختلف مدیریتی از مدیران ارشد گرفته تا میانی و اجرایی، پیش نیاز توسعه مدیریت کشور است؛ این مهم در سطوح مدیریتی بالای کشور از اهمیت بیشتری برخورد است و باید از مدیران ارشد آغاز و اصلاح شود.
عارف افزود: اخلاق فقط یک ویژگی فضیلت بخش نیست، بلکه الزام و زیرساختی برای ارتقای قابلیت، توانمندی و پاسخگویی ها است.
وی ادامه داد: حتی اگر از جنبه های افتصادی و سودآورترین روش کسب و کار به اخلاق توجه کنیم، اخلاق در مدیریت یک الزام و اصل برای ماندگاری و استمرار موفقیت است.
عارف اضافه کرد: برای پیشرفت و توسعه پایدار و فراگیر نیازمند تدوین و تعهد به اخلاق حرفه ای در همه شئونات جامعه از جمله خانواده، کسب و کار، فرهنگ، سیاست، اقتصاد، علم و دانشگاه هستیم.
رییس بنیاد امید ایرانیان، با بیان اینکه اخلاق باید با توجه به عقبه فرهنگی انقلاب مد نظر قرار گیرد، گفت: نگاه فرهنگی امام خمینی (ره) از جمله فرمایش ایشان درباره صدور انقلاب رمز ماندگاری نظام شد.
عارف افزود: نباید دنبال سیاست اخلاق مدارانه باشیم، بلکه باید سیاست را مبتنی بر اخلاق بدانیم تا ادای وظیفه، تکلیف و مردم مطرح باشند.
وی، مدیریت زمان را یکی از مهمترین چالش ها، مشکلات و آفت مدیریت دانست و گفت: استادان مدیریت باید این مساله را به طور جدی دنبال کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کاربرد علم در تمامی زمینه ها به مدیریت ختم می شود، گفت: دانشجویان باید مواردی از پیام اخیر مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا که مخاطب اصلی آن دانشجویان و استادان دانشگاه هستند، تبیین کنند.
وی همچنین با انتقاد از کم کاری جامعه داشنگاهی در برابر تبیین  نظربه «گفت و گوی تمدن ها» که توسط آقای خاتمی مطرح شد و  نیز موضوع «جهان عاری از خشونت و افراطی گری» که در مقابل تندروی ها و فعالیت گروه های تکفیری، توسط  رئیس جمهور کشورمان در سازمان ملل ارایه شد،تاکید کرد:دانشگاهیان به ویژه دانشجویان و استادان مدیریت باید به چنین مسایلی از جمله چگونگی عملیاتی کردن پیام مقام معظم رهبری بپردازند.
رییس بنیاد امید ایرانیان گفت: نباید به ارزش های انقلاب و نظام نگاه سیاسی داشته باشیم و آن را با مسایل جناحی، گروهی و باندی که آفت اخلاقی کشورمان محسوب می شود درگیر کنیم؛ تلاش برخی گروه های سیاسی در وعده های دروغین و بالابردن توقعات و هزینه ها بدون کمک کردن به افزایش ثروت ملی از معضلات کشور است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از دانشگاهیان خواست که موضوع پذیرش اخلاق به عنوان ضرورت رویکردهای مدیریتی و اقتصادی و تبیین نقش اخلاق در مدیریت و ایجاد باور عمومی به این اصل را مورد بحث و بررسی قرار دهند.




تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن