تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نصيحت و خيرخواهى از حسود محال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798105606




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آسيب هاي شبکه هاي اجتماعي خارجي فاجعه آميز است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۶ آذر ۱۳۹۳ (۲۳:۵۴ب.ظ)
کارشناس فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي: آسيب هاي شبکه هاي اجتماعي خارجي فاجعه آميز است کارشناس فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي، توسعه شبکه هاي اجتماعي را تلاش دشمنان براي براندازي نرم توصيف کرد و گفت: آسيب هاي اين شبکه ها فاجعه آميز است.
به گزارش خبرگزاري موج از قم به نقل از روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي قم، روح الله مومن نسب در جلسه گفتمان ديني با موضوع بررسي آسيب هاي فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي در پرديس حضرت معصومه(س) دانشگاه فرهنگيان قم ، فروش اطلاعات به سرويس هاي جاسوسي را يکي از روش هاي درآمدزايي مديران شبکه هاي اجتماعي خارجي عنوان کرد .
وي گفت: سرکوب طرفداران جنبش 99 درصد در آمريکا، فروش اطلاعات انقلابيون مصر به کودتاچي ها و فروش اطلاعات انقلابيون مصر به حاکمان اين کشور از ديگر نمونه هاي اين سوء استفاده ها است.
وي با بيان اينکه ما نمي توانيم بپذيريم که آمريکا و اسراييل غاصب به نفع ما کار مي کنند، افزود: سال 89 که اوج تحريم هاي فلج کننده عليه جمهوري اسلامي بود، گوشي هاي پيشرفته وارد کشور ما شد، آن ها به ما محصول دادند، ولي گفتند اين تکنولوژي است.
وي افزود: وقتي رييس جمهور ي آمريکا بودجه براندازي نرم اين کشور عليه جمهوري اسلامي را براي ورود گوشي هاي اندرويدي و شبکه هاي اجتماعي به کشور ما هزينه مي کند بايد به عمق فاجعه پي برد.
مومن نسب معتقد است که وقتي کاربران وارد فضاي مجازي مي شوند به طور خودآگاه يا ناخودآگاه به 450 سووال در يک هفته پاسخ مي دهند.
وي گفت: ممکن است جسم گوشي هايي که به شبکه هاي اجتماعي متصل هستند، در جيب کاربران باشد، ولي روح آن در اسراييل غاصب است.
وي مصاحبه اخير "نفتالي بنت"، وزير اقتصاد رژيم صهيونيستي را دليلي بر صحبت هاي خود عنوان کرد و گفت: وي اخيرا در يک مصاحبه اعلام کرده که وايبر اکنون به يکي از پنج برند برتر تجاري توليد رژيم صهيونيستي تبديل شده و توانسته علاوه ايجاد يک شبکه اقتصادي قوي براي تل آويو، يک بانک اطلاعاتي قدرتمند جهاني براي اين رژيم فراهم کند و پاسخ مناسبي به جنبش تحريم کالاهاي اسراييلي در اروپا موسوم به بايکوت اسراييل در سراسر جهان باشد.
وي تاکيد کرد: شبکه هاي اجتماعي خارجي به حدي آسيب زا هستند که واردشدن به اين شبکه ها اشکال شرعي دارد.
وي تبليغات، فروش اطلاعات و توليد ترافيک را سه روش درآمدزايي مديران شبکه هاي اجتماعي خارجي عنوان کرد و افزود: هر فردي که در شبکه هايي همچون وايبر و واتس آپ عضو مي شود، 145 دلار براي اسراييل درآمدزايي مي کند که چه بسا اين درآمدها هزينه خريد گلوله هاي مرغوب را تامين مي کند.
وي با تاکيد بر اينکه شبکه هاي اجتماعي شبکه هاي ضداجتماعي هستند، تصريح کرد: آن هايي که اين شبکه ها را ايجاد کرده اند خودشان مي گويند که شبکه هاي اجتماعي افراد را از نزديکان دور و به غريبه ها نزديک مي کند، در صورتي که تمام مطالعات اجتماعي نشان مي دهد که اين قبيل گرايش، رفتارهاي فاجعه آميز است.
مومن نسب، افراط در استفاده از اين شبکه ها را داراي پيامدهاي فاجعه آميز خواند و منزوي شدن را يکي از مهمترين آسيب آن برشمرد.
وي افزود: فضاي مجازي تفکر کاربران را به گونه اي شکل مي دهد که از اتفاقات پيرامون خود غافل شوند و چنان از جامعه فاصله مي گيرند که درک درستي از آن نخواهند داشت.
به گفته وي، بررسي هاي چندين دانشگاه در کشورهاي غربي نشان مي دهد که هر فردي در استفاده از اين شبکه ها افراط کند، دچار افسردگي مي شود.
اين کارشناس فضاي مجازي، وقت کشي را مشکل ديگر ورود به شبکه هاي اجتماعي عنوان کرد و افزود: شبکه هاي اجتماعي در مرحله اول، افکار کاربران را تسخير مي کنند و مرحله بعد منجر به تغيير رفتار مي شود.
وي گفت: فضاي مجازي ساحتي از فضاي حقيقي است که کاربرد آن ابعاد مختلف سرگرمي، تجاري، آموزشي و امنيتي دارد.
وي با بيان اينکه بيش از 90 درصد استفاده از فضاي مجازي براي سرگرمي است، گفت: از نظر آمريکايي ها، فضاي مجازي پنجمين قدرت آن ها محسوب مي شود.
مومن نسب در پاسخ به اظهارات يکي از دانشجويان که به نشر معارف دين در فضاي مجازي تاکيد داشت، خطاب به دانشجويان گفت: از فضاي مجازي استفاده کنيد، ولي اجازه ندهيد از حضور شما سوءاستفاده شود.
وي خودسازي را دژ محکمي دانست که مي تواند جلوي آسيب هاي فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي را بگيرد و گفت: دشمنان هم به همين نقطه مثبت تکيه کرده و مي خواهند ايمان را از جوانان ما بگيرند.
وي به دانشجويان توصيه کرد که از واردکردن اطلاعات و تصاوير شخصي به گوشي هاي اندرويدي پرهيز کنند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن