تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که از چیزی طرفداری مصرّانه و نابجا کند یا اینکه از جانب دیگران به نفع او طرفداری ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797801120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تجهیزات مناسب آزمایشگاهی مهم ترین نیاز پس از نیروی انسانی کارآمد است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تجهیزات مناسب آزمایشگاهی مهم ترین نیاز پس از نیروی انسانی کارآمد است تهران- ایرنا- مدیرشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری گفت:مهم ترین نیاز پس از نیروی انسانی کارآمد و کارآزموده، تجهیزات مناسب آزمایشگاهی است.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری ، " رضا اسدی فر" درنخستین نشست مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری درپژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران افزود: روز به روز عمر مفید و چرخه کارآمدی تجهیزات در حال کاهش است، چراکه علم و فناوری مداوم پیشرفت می کند و تجهیزات جدید دسترسی به امکانات بیش تری را فراهم می کنند.
وی بیان کرد: طراحی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری بر این مبناست که هرآزمایشگاهی بیشتر و بهتر از تجهیزات موجودش استفاده و سیاست های این شبکه را بهتر پیاده کرد، بیش تر مورد حمایت قرار گیرد.
اسدی فربا اشاره به سیاست های تعریف شده شبکه افزود: بحث ایجاد شبکه سابقه ای طولانی دارد، از ایجاد مفهوم شبکه سازی بیش از سه دهه می گذرد و حدود بیست سال است این مفهوم در کشورمان مطرح شده است.
وی بیان کرد: شاید زمانی تصور نمی شد مفهوم شبکه به این میزان گستردگی پیدا کند، در حال حاضر شبکه به عنوان یک ابزاردر تمام عرصه ها مورد استفاده قرار می گیرد، چراکه بحث شبکه به یک مفهوم عام بدل شده است و باید ببینیم از این مفهوم چطور می توانیم در حوزه کاری خود به بهترین نحو استفاده کنیم.
اسدی فر اظهارکرد: شبکه های متعدد از جمله شبکه های اجتماعی زندگی افراد مختلف حتی کودکان را به نوعی درگیر کرده و زندگی بشر امروز به نوعی بر مبنای شبکه ها است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی یادآور شد: متاسفانه برخی مفاهیم و عناوین در کشور ما خراب می شوند و یا ارزش خود را از دست می دهند به طور مثال مفهوم قطب یا قطب علمی شاید در دیگر نقاط جهان مفهوم و ارزش خود را حفظ کرده باشد، اما به علت محدودیت های موجود در کشور، نمی توانیم جای خاصی را قطب در نظر بگیریم ، مراکز متعددی با عنوان قطب خطاب می شوند.
وی بیان کرد: دلیل این امر آن نیست که مراکز در انجام وظایفشان خوب عمل نکرده اند، بلکه ما در بیان و پیاده سازی تعریف به درستی عمل نکرده ایم. بسیاری مواقع فکرهای خوبی داریم اما چون مدل درستی برای پیاده سازی آن تعریف نمی شود شکست می خورند. شبکه نیز یکی از آن مفاهیمی بود که به همین مشکل دچار شده بود و تا حدودی با آن مواجه است.
وی به بحث چگونگی خرید و نیازسنجی صحیح از مشکلات حوزه آزمایشگاهی کشوراشاره کرد و اظهارکرد: متاسفانه خرید تجهیزات در اغلب مراکز به خصوص دولتی بر اساس نیازسنجی صحیح انجام نمی شود.
اسدی گفت: نمونه استاندارد که دستگاه ها را کالیبر کند وجود ندارد،گاهی یکدستگاه چند صد میلیون تومانی به دلیل خرابی یک قطعه چند میلیون تومانی، چند ماه بدون استفاده می ماندن انگیزشی در افرادی که با دستگاه ها کار می کنند وجود ندارد. البته خوشبختانه با تلاش های انجام شده، اغلب این مشکلات در مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی وجود ندارد و یا در تلاش برای کم کردن آن ها هستیم.
به گفته اسدی فرد ، حمایت های دولت نیز باید تا حد امکان بر اساس نیازسنجی منطقه ای باشد و شروطی قرار دهد که از دستگاه به بهترین نحو استفاده شود، باید سعی شود دستگاه های جدید در اختیار دانشگاه ها یا مراکز پژوهشی قرار دهد که بیش ترین خدمت را به محققین و صنایع کشور ارائه کند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی ادامه داد: این تفکر نادرست بر اغلب مراکز غالب است که اگر دستگاهی زیاد استفاده شود، موجب خراب شدن آن می شود؛ در صورتی که هر دستگاهی یک مدت زمان عمر مفید مشخص دارد. هرکس در این شبکه از دستگاه خود به خوبی استفاده کرده شاهد ثمرات آن نیز بوده است.
وی گفت: چیزی که در شبکه مهم این است که از امکانات موجود به چه شکلی استفاده می شود، طراحی شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی بر این مبناست که هر آزمایشگاهی بیش تر و بهتر از تجهیزات موجودش استفاده و سیاست های این شبکه را بهتر پیاده کرد، بیش تر مورد حمایت قرار بگیرد.
اسدی فرد با بیان این که معاونت علمی و فناوری مسئول تجهیز آزمایشگاه های کشور نیست، اما در راستای توسعه علم و فناوری در کشور کمک هایی را تحت برنامه های خاص انجام می دهد گفت: یکی از برنامه های معاونت علمی در خصوص تجهیز و افزایش بهره وری کیفیت تحقیق و پژوهش کشور، راه اندازی شبکه ازمایشگاهی فناوری های راهبردی بوده است. وی گفت: کسی که در این شبکه خوب فعالیت کند، معاونت علمی و فناوری نیز از ان آزمایشگاه در قالب شبکه ازمایشگاهی حمایت خواهد کرد. در مجموع تاکید معاونت علمی و فناوری و شبکه آزمایشگاهی بر این است که حمایت از آزمایشگاه ها در قالب این شبکه انجام شود.
وی به مزایای عضویت در شبکه آزمایشگاهی اشاره و عنوان کرد: خوشبختانه در این شبکه آزمایشگاهی برای هر دستگاه چند کارشناس داریم، گاهی هر کدام از این دستگاه ها برای خود کارمی کنند و تصور دارند رقیب هم هستند. اما این افراد در کنار هم تحت عنوان کارگروه های تخصصی در شبکه در تعامل هستند. در این کارگروه های تخصصی، کارشناسان، اساتید دانشگاه ها و حتی تعمیرکاران و تولیدکننده داخلی ان دستگاه گرد هم می آیند،.
این مسوول ادامه داد: اگر دستگاهی خریداری شده که کمتر مورد استفاده قرار می گیرد، با اطلاع رسانی شبکه آزمایشگاهی در چرخه استفاده قرار می گیرد و از سرمایه استفاده بهتری خواهد شد.
اسدی فرد با اشاره به ضرورت اخذ استانداردهای بین المللی توسط آزمایشگاه ها برای ارائه خدمات بهتر اظهار کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی آزمایشگاهها را یاری می کند تا استانداردهای لازم را مستقر کنند.
وی ضمن تأکید بر این که ارائه خدمات به بیرون و به اشتراک گذاری تجهیزات از اولویت های اصلی حمایت ازآزمایشگاه ها در شبکه است، به ارزیابی سالانه دقیق شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی از مراکز عضو اشاره کرد و گفت: بایستی هر آزمایشگاهی هر خدمتی که ارائه می دهد، در قالب فرم ها و ساختارهای مشخص به شبکه گزارش کند و شبکه، آزمایشگاه ها را بر اساس سه شاخص های مهم کارکرد (میزان ارایه خدمات) ، مشتری مداری (نظر مشتریان در رابطه با آزمایشگاه) و همکاری های شبکه ای (میزان پیاده سازی سیاست های شبکه در مرکز عضو شبکه)، ارزیابی و رتبه بندی می کند و در نهایت کارنامه ای برای آزمایشگاه ها صادر می شود.
مدیرشبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی همچنین اظهارکرد: که اقبال خوبی از عضویت در شبکه صورت گرفته است اما این بدان معنا نیست که تمامی این مراکز، عضویت دائمی خواهند داشت چرا که برخی از اعضا به صورت ازمایشی عضو هستند و برخی دیگر نیز بر اساس نتایج ارزیابی های دوره ای، از شبکه حذف خواهند شد.
اسدی فرد به سیستم اعتباری آن لاین شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی اشاره کرد و گفت: شبکه به یک سری افراد و شرکت ها اعتباراتی تخصیص می دهد که با شماره کارت ملی در سیستم ثبت می شود. این فرد یا سازمان از هر یک از آزمایشگاه های شبکه خدماتی دریافت کند از ان اعتبار کسر خواهد شد و میزان اعتبار باقی مانده وی به صورت لحظه ای قابل مشاهده خواهد بود، به هر مقدار که خدمات توسط ازمایشگاه ها داده شود نیز، جدا از حمایت ها، این مبلغ به سرعت به آزمایشگاه پرداخت می شود.
وی ضمن تشکر از همکاری خوب آزمایشگاه ها بیان کرد: با همه ستادهای راهبردی نیز همکاری خوبی داریم و در معرفی آزمایشگاه ها و توسعه شبکه می توانند به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی کمک کنند.
وی در پایان سخنانش با بیان این که در ابتدا تصور نمی کردیم شبکه ازمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی بتواند به این خوبی مورد استقبال واقع شود، ابراز امیدواری کرد که با ادامه این همکاری ها بتوانیم شبکه جامع و کاملی از آزمایشگاه های پیشرفته داشته باشیم.
دکتر حسن عربی، دانش یار و معاون فناوری پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، نیز در این نشست، ضمن معرفی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، ابراز امیدواری کرد ارتباط بین آزمایشگاه های عضو، طی این نشست موجب گسترش تعامل ها و ارتباط های فی مابین تمام مراکز آزمایشگاهی و پژوهشی کشور با یکدیگر شود تا شاهد اثربخشی خوب این تعامل در تمامی حوزه های فناوری باشیم.
در این نشست همچنین مهندس مهرداد محرمی، قائم مقام مدیرعامل مرکز پژوهش های متالورژی رازی، به ارائه مطلبی آموزشی با موضوع اهمیت اعتباردهی واستانداردسازی فعالیت های آزمایشگاهی» پرداخت. طی این ارائه، مدیران مراکز عضو، با مباحث اهمیت و فرایند تأیید صلاحیت آزمایشگاه ها، مراجع اعتباردهی آزمایشگاهی و استانداردهای بین المللی آزمایشگاهی آشنا شدند.
در پایان نخستین نشست مدیران عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حاضران از بخش های مختلف پژوهشگاه پلیمیر و پتروشیمی ایران بازدید کردند. طی این بازدید، مراکز آزمایشگاهی عضو با پژوهشکده های مختلف، امکانات و دستاوردها و تجهیزات آزمایشگاه های این پژوهشگاه آشنا شدند.
علمی (1) ** 9340**1440


05/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن