تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نجات و رستگارى در سه چيز است: پايبندى به حق، دورى از باطل و سوار شدن بر مركب جدّيت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798204686




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت بهداشت: آب‌های آشامیدنی و معدنی مشکلی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزارت بهداشت: آب‌های آشامیدنی و معدنی مشکلی ندارد
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه نظارت بر آلایندگی آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته‌بندی موجود در بازار برعهده سازمان غذا و دارو است، افزود: در سطح بازار نمونه‌های مختلفی از برندهای متفاوت را مورد بررسی قرار دادیم. تمام آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته‌بندی موجود در بازار استانداردهای لازم را دارند و هیچ مشکلی در این آب‌ها مشاهده نشد.
آفتاب: حسین رستگار روز دوشنبه درخصوص سلامت آب‌های معدنی گفت: به طور کلی دو نوع آب معدنی وجود دارد که سک نوع آن از چشمه استخراج و بدون هیچ تغییری بسته‌بندی می‌شوند و تمام املاح آن به صورت طبیعی است. دسته دوم آب‌های آشامیدنی هستند که بر روی آنها فرآیندهای مختلفی از جمله تاباندن اوزن برای کم کردن آلایندگی و بررسی املاح آنها صورت می‌گیرد. جنبه‌های مختلف آلایندگی این دو دسته از آب‌های موجود در بازار توسط سازمان غذا و دارو مورد بررسی قرار گرفت و به حمدالله هیچ مشکلی مشاهده نشد و مردم می‌توانند از این آب‌ها استفاده کنند.


وی تاکید کرد: حداکثر نیترات استاندارد در آب‌های آشامیدنی 50 پی‌پی ام می‌باشد.


مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو همچنین درخصوص نحوه نگهداری مواد غذایی در سوپرمارکت‌ها گفت: متاسفانه بعضا برخی از سوپرمارکت‌ها مواد غذایی را خارج از مغازه و مقابل درب مغازه نگهداری می‌کنند. به عنوان مثال آب معدنی در مقابل نور شدید آفتاب و گرمای شدید تابستان نگهداری می‌شود که این امر موجب آزاد شدن برخی مواد مضر از ظروف پلاستیکی آب‌های معدنی می‌شود. بعضی محصولات دیگر نیز مانند پفک و چیپس نیز در مقابل نور آفتاب مواد مضری را تولید می‌کنند.


رستگار تاکید کرد: آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته‌بندی شده نباید در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار بگیرند. همچنین اگر این آب‌ها در فریزر نگهداری شوند و یخ بزنند نیز مواد مضری را تولید می‌کنند.


در ادامه این نشست، رستگار درخصوص استفاده از ظروف یکبار مصرف در مراسم‌های عمومی و عزاداری‌های ماه محرم گفت: این ظروف در مراسم‌های ماه محرم به صورت وسیع مورد استفاده قرار می‌گیرند اما باید توجه شود که شرایط، جنس و نحوه استفاده از این ظروف کاملا تفکیک شده است.


مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو افزود: باید دقت شود که از لیوان‌های کاغذی یا فوم یا اسفنجی برای آب جوش یا مواد غذایی داغ استفاده شود و از لیوان‌های شفاف تنها برای آب سرد استفاده شود.


وی تاکید کرد: نباید از ظروف ماتی که در مقابل مواد غذایی با حرارت بالا مواد مضر از خود آزاد می‌کنند در این مراسم‌ها استفاده شود. آب جوش یا مواد غذایی داغ می‌توانند باعث شوند که این ظروف مواد آلاینده از خود آزاد کند.


رستگار با تاکید بر عوارض سوء در استفاده طولانی مدت از این ظروف گفت: مصرف طولانی مدت و مداوم ظروف یکبار مصرف به همراه موارد دیگری چون استرس و برخی رژیم‌های غذایی می‌تواند باعث تشدید سرطان در انسان شود، البته با مصرف یک بار از این ظروف، قطعا کسی دچار بیماری نخواهد شد.


مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو ادامه داد: باید آموزش‌های لازم به کمک رسانه‌ها به مردم داده شود و فرهنگسازی درخصوص استفاده از ظروف یک بار مصرف در مردم نهادینه شود.


وی از پیشنهاد طرح آلاینده‌ها و شناسایی و برخورد با تقلبات در مواد غذایی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه تقلبات در تولید مواد غذایی روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و آزمایش‌های لازم برای تشخیص استانداردها نیز سخت‌تر می‌شود، این پیشنهاد داده شده است تا بتوانیم از طریق آن کمک موثری در نظارت و کنترل مواد غذایی داشته باشیم.


رستگار تاکید کرد: استانداردهای مختلف در مورد مواد غذایی وجود دارد ولی با توجه به تقلبات جدید، بعضا نتیجه آزمایشات دچار اشکال می‌شود. برای مثال بسیاری از آلاینده‌ها که در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، امروز برای کنترل و تشخیص نیاز به دستگاه‌های پیشرفته دارند. در این طرح به دنبال تجهیز و ارتقای امکانات و توانمندی‌های کشور برای نظارت دقیق بر آلاینده‌ها و تقلبات جدید هستیم.


حذف روغن پالم در بیش از 95 درصد کارخانه‌ها
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو درخصوص استفاده از روغن پالم در کارخانه‌های کشور گفت: با بررسی‌هایی که انجام دادیم، در حال حاضر بیش از 95 درصد از کارخانه‌ها استفاده از روغن پالم را در کشور متوقف کرده‌اند ولی برخی تخلفات هنوز وجود دارد که باید با پیگیری‌های مداوم این تخلفات را نیز از بین ببریم.


توقف صدور مجوز خمیرمرغ و اصلاح مجوزهای قبلی
وی درخصوص نحوه نظارت بر محصولاتی چون سوسیس و کالباس در کشور نیز گفت: سوسیس و کالباس در تمام دنیا مصرف می‌شود و در کشور ما نیز این محصولات تولید می‌شوند. قطعا در صورت داشتن تاییدیه و برچسب‌های سازمان غذا و دارو تولید آنها هیچ مشکلی ندارد، اما به مردم توصیه می‌کنیم این محصولات را از برندها و کارخانه‌هایی خریداری کنند که تاییدیه‌های لازم با نشان سازمان غذا و دارو را دارند.


به گزارش ایسنا، رستگار درخصوص استفاده از خمیر مرغ در این محصولات نیز گفت: خمیر مرغ قبلا مجوز داشت و در این محصولات استفاده می‌شد اما جدیدا با بررسی‌هایی که انجام شده، معلوم شده است که برخی از این خمیرمرغ‌ها استاندارد نیستند. برهمین اساس سازمان غذا و دارو استفاده از خمیر مرغ را ممنوع کرده است و علاوه بر اینکه مجوز جدیدی در این خصوص نداده‌ایم، به زودی مجوزهای قبلی را اصلاح خواهیم کرد.


مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو درخصوص نظارت بر کیفیت عسل نیز گفت: دو بحث ارزش تغذیه‌ای و سلامت درخصوص مواد غذایی مورد تاکید سازمان غذا و دارو است که ارزش تغذیه‌ای محصولات براساس استانداردهای موجود تعیین می‌شود و درخصوص سلامت نیز نظارت‌های مستمری بر روی محصولات صورت می‌گیرد.


به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: ارزش تغذیه‌ای محصولات گاها استانداردهای لازم را کسب می‌کنند ولی این محصولات به لحاظ شرایط کیفی متفاوت هستند یعنی محصول در بازار قابل ارائه است ولی ارزش غذایی کمتری دارد برهمین اساس هم به لحاظ قیمت تفاوت‌های محسوسی دیده می‌شود. برای مثال عسل یکی از این محصولات است که به دلیل ارزش غذایی کمتر ممکن است با قیمت کمتری به فروش برسد.






تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن