تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797841042




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گوشي نکسوس 6؛ رقیبی برای همه


واضح آرشیو وب فارسی:سافتستان:

نکسوس ۶ در میان گوشی‌های رده ۱ بازار قرار می‌گیرد. این دستگاه به پردازنده‌ای ۲٫۷ گیگاهرتزی اسنپ دراگون ۸۰۵ مجهز است، پردازنده‌ای که در جدیدترین محصولات سامسونگ، سونی و ال‌جی نیز یافت می‌شود.
گوشی نکسوس 6؛ رقیبی برای همه



یکی از دلایل موفقیت نکسوس‌های قبلی را می‌توان قیمت پایین‌تر از معمول آن‌ها دانست. این گوشی‌ها با وجود اینکه به آخرین و جدیدترین نسخه اندروید مجهز بودند اما از سخت افزاری متوسط استفاده می‌کردند و به همین دلیل قیمتی پایین‌تر از گوشی‌های درجه یک سایر شرکت‌ها داشتند. اکنون گوگل جدیدترین نکسوس را با بهترین سخت افزار موجود و صفحه نمایشی با کیفیت عالی وارد بازار کرده است و تصمیم گرفته تا شانس خود را در میان گوشی‌های گران قیمت شرکت‌هایی همانند اپل و سامسونگ امتحان کند. چند سالی است که شرکت‌های بزرگ اندازه صفحات نمایشی تلفن هایشان را روز به روز بزرگ‌تر می‌کنند و دستگاه‌هایی را تولید می‌کنند که به تبلت‌ها شباهت بسیاری دارد. نکسوس ۶ نیز در میان این دستگاه‌ها قرار دارد و همانطور که از نامش مشخص است به صفحه نمایشی ۶ اینچی مجهز است. افراد بسیاری هستند که اندازه بزرگ گوشی‌ها را یک نکته منفی می‌دانند و ترجیح می‌دهند تا گوشی‌هایشان اندازه‌ای کوچک و مشخص داشته باشند. با این وجود روند بازار این روزها به گونه‌ای است که تمرکز بیشتر شرکت‌ها بر تولید دستگاه‌هایی بزرگ است. اندازه نکسوس ۶ را نمی‌توان یک نکته منفی دانست، ولی با این حال این تغییر شاید چندان هم مثبت نباشد. صفحه نمایش این دستگاه با ۶ اینچ اندازه و رزلوشن ۴k می‌تواند کیفیتی عالی را به شما ارایه دهد و به راحتی با محصولات شرکت‌هایی همانند سامسونگ رقابت کند، اما افرادی که به سایز کوچکتر نسخه‌های قبلی عادت کرده بودند احتمالآ چندان از این دستگاه راضی نخواهند بود.



از جمله سایر قطعات این دستگاه می‌توان به حافظه رم ۳ گیگابایتی و ۱۶ یا ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. متاسفانه این گوشی قابلیت استفاده از کارت حافظه را دارا نیست. همانند نسخه قبلی نکسوس ۶ به یک باتری قدرتمند مجهز است که غیر قابل خارج کردن به صورت عادی است. این باتری قابلیت شارژ بی سیم را نیز دارا است، ویژگی که این روزها توانسته طرفداران بسیاری به دست آورد. افرادی که از دوربین گوشی‌هایشان استفاده بسیار دارند، از وجود یک لنز با کیفیت و قدرتمند ۱۳ مگاپیکسلی در این دستگاه خوشحال خواهند شد.

گوگل بر خلاف سال‌های گذشته که تولید گوشی نکسوس خود را به شرکت ال جی واگذار می‌کرد، امسال تصمیم گرفت تا با شرکت موتورولا به این منظور قرارداد ببندد. طراحی بدنه نکسوس ۶ به شدت به ظاهر موتو اکس شباهت دارد و می‌تواند به عنوان مدل بزرگ‌تر آن گوشی شناخته شود.

طراحی بدنه این گوشی کمی بزرگ است و به همین دلیل کار با آن نمی‌تواند به راحتی کار با دستگاه‌هایی همانند نوت ۴ یا آیفون ۶ پلاس باشد. با این حال اندازه بزرگ‌تر برتری‌های خود را دارد، صفحه نمایش ۶ اینچی این دستگاه می‌تواند باعث شود تا تماشای فیلم، وبگردی و استفاده‌های دیگر در آن بسیار لذت بخش و راحت باشد.

اندروید ۵ یک پیشرفت عظیم نسبت به نسخه قبلی است و ظاهر این سیستم عامل دستخوش تغییرات بسیاری شده است. در کل رابط کاربری به شدت روشن‌تر و پر انیمیشن‌تر شده است، به گونه‌ای که شما با کلیک و مراجعه به هرجای دستگاه با انیمیشن خاصی مواجه می‌شوید. دوربین نکسوس ۶ نسبت به مدل قبلی به شدت بهبود پیدا کرده است و می‌تواند تصاویر بی‌نظیر با کیفیت بسیار بالایی را برای شما ثبت کند.

تصاویر ثبت شده توسط دوربین این دستگاه از تعادل رنگ بسیار خوبی برخوردار هستند و می‌توانند مناظر را بدون تغییرات آن چنانی در رنگ ثبت کنند. در مقایسه‌ای که با سایر گوشی‌های بازار انجام دادیم متوجه شدیم که نکسوس در نور کم نمی‌تواند چندان خوب عمل کند و تصاویر ثبت شده آن کمی تاریک تر از حد معمول هستند. این مشکل بیشتر یک ایراد نرم افزاری به نظر می‌رسد و احتمالآ با آپدیت‌های بعدی سیستم عامل اندروید بر طرف خواهد شد.

باتری ۳۲۲۰ میلی آمپری نکسوس ۶ می‌تواند مدت زمان بسیاری دستگاه شما را روشن نگه دارد. این باتری با اینکه در میان رقبا قوی ترین نیست اما هم چنان بازدهی بسیار عالی را در اختیار دارد. در آزمایش پخش ویدیو به صورت یکسره نکسوس جدید توانست به مدت ۱۱ ساعت ۵۶ دقیقه به کار بپردازد. شارژ این وسیله از صفر به ۵۰ درصد به ۴۳ دقیقه زمان نیاز دارد و شارژ کامل آن نیز ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه طول می‌کشد، قابلیتی که با استفاده از ویژگی خاص پردازنده آن به دست آمده است.

شاید بهتر بود که گوگل این دستگاه را با نام دیگری به جز نکسوس وارد بازار می‌کرد، این وسیله با وجود اینکه ویژگی‌های مشترک بسیاری با دستگاه‌های قبلی دارد اما از نظر قیمت و اندازه به شدت با آنها متفاوت است و می‌توان آن را در کلاس فبلت‌ها قرار داد.

افرادی که تصمیم دارند تا به سراغ این گوشی بروند بهتر است خوب درباره اندازه بزرگ آن مطمئن شوند تا بعد از خرید از انتخاب خود پشیمان نشوند.

۱ آذر, ۱۳۹۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سافتستان]
[مشاهده در: www.softestan.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن