تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797845825




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قبول ندارم که آدم های قدیمی با دانش تر و آگاه تر بوده اند/ شعر و موسیقی چیزی به مردم یاد نمی‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک خواننده پاپ در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
قبول ندارم که آدم های قدیمی با دانش تر و آگاه تر بوده اند/ شعر و موسیقی چیزی به مردم یاد نمی‌دهد
مسعود امامی گفت: امروزه مردم به دلیل گرفتاری‌های روزمره کمتر به آثار تفکر برانگیز علاقه نشان می‌دهند اما با این حال ما امروز از دهه پنجاه که اوج تولد موسیقی پاپ بود، شنونده های با هوش‌تری داریم.


مسعود امامی خواننده موسیقی پاپ در گفتگو با خبرنگار موسیقی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب که ذائقه موسیقی مردم به واسطه شرایط زمانی تغییر کرده است گفت: مردم به دلیل اینکه ترجیح می دهند کمتر به آثار موسیقیایی که دارای تعمق و تفکر است توجه کنند؛ اصولا آنها بیشتر به شنیدن ترانه هایی که ساده تر نوشته می شود تمایلات بیشتری نشان می‌دهند.

به گفته این خواننده، جنس ارتباط آدم‌ها عوض شده است و بی شک این باعث می‌شود مردم به سمت آهنگ هایی که به حال و روزشان نزدیک‌تر است ذوق پیدا کنند و تمایل نشان بدهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این تغییر ذائقه پسندیده است و این اتفاق موجب بهبود وضعیت موسیقی کشور را فراهم می‌کند یا نه گفت: هر وقت ما بتوانیم دو زمان حال و گذشته را با هم مقایسه کنیم، می توانیم آدم ها را هم با هم مقایسه کنیم. اگر ما معتقدیم که زمانه به سمت بهتر شدن گام برداشته است پس ایرادی به این تغییر ذائقه نیست.اما اگر قبول داریم که ارتباطات سست‌تر شده و زمانه زمانه‌ی بدتری شده است، آنوقت باید اعتراف کنیم که این تغییر ذائقه موسیقی مردم به نفع موسیقی کشور نیست.

وی در ادامه گفت: من فکر می‌کنم تحت تاثیر برداشته شدن مرزها مردم اطلاعات بیشتری دارند و من هیچ وقت این را قبول نمی‌کنم که آدم ها در سال‌های دهه ی 50 که همزمان با اوج تولد موسیقی پاپ است، آدم های با دانش و آگاه تری بودند. بلکه من معتقدم مردم امروز در مقایسه با دیروز قاعدتا دارای بینش بیشتری هستند به دلیل اینکه اطلاعات بیشتری دارند یا خوراک اطلاعاتی بهتری دریافت می کنند؛ بنابراین شرایط آدم ها در خور شرایط زمانی خودشان است.

وی بیان کرد: بالطبع امروزه آدم‌ها اینقدر فکرشان درگیر کارشان است که زیاد به موسیقی فکر نمی‌کنند از کجا  آمده  و به چه شکل و صورتی است.

امامی در پاسخ به این سوال که آیا این تغییر ذائقه موسیقی مردم همپای پیشرفت تکنولوژی روز، یک پدیده‌ی طبیعی و عادی می‌دانید گفت: به نظر من این یک امر طبیعی است از نظر زبانی مردم همیشه زبان آسان را برای گفتن و شنیده شدن انتخاب می‌کنند ما بیشتر ترجیح می‌دهیم به صحبت‌های کسی گوش کنیم که روان‌تر حرف می‌زند و از صحبت‌ با کسی که پیچیده و در لفافه سخن می‌گوید لذت نمی بریم حتی اگر این پیچیدگی به دلیل پایبندی به یک سری اصول زبانی باشد.

امامی با اشاره به این مطلب که در بوجود آمدن این اتفاق شعر و موسیقی در کنار هم به این مساله کمک می کنند گفت: الان هدف شعر و موسیقی بیشتر این است که با مردم همراهی کند.

من معتقدم شعر و موسیقی چیزی به مردم یاد نمی دهد. باید ببینیم شعر یا موسیقی وسیله‌ی تعلیم و فرهنگسازی است یا برای کمک به حال و روز و شرح حال زندگی عمومی مردم تولید می‌شود.ما یک سری برنامه‌های فرهنگی داریم که موسیقی هم جزشان هست و در این مسیر در جهت فرهنگ‌سازی موسیقی در بین مردم بیشتر نهادها یا سازمانی‌هایی از جمله صدا و سیما روی این امر خطیر دست دارند و یک سری از نوع موسیقی ما موسیقی مصرفی است که برای مردم تهیه و تولید می‌شود.

وی در ادامه اذعان داشت: موسیقی در واقع در کنار مردم است چراغی در دست نمی گیرد راهی به مردم نشان نمی دهد ما باید ببنیم این وسط توقع ما از موسیقی چیست.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با فرهنگ سازی درست می‌شود ذائقه نسل جدید را به گذشته پیوند زد البته باید ببینیم تعریف ما از فرهنگ سازی چیست. ما اکثرا در پیاده کردن تعاریف مشکل داریم، ما اصولا بیشتر دم از شعر فرهنگ‌سازی می زنیم ولی هیچ کاری در این راستا نمی کنیم.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن