تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796912019




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودکان، مرگ را چگونه تلقی می‌کنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کودکان، مرگ را چگونه تلقی می‌کنند؟
والدین و بزرگترها لازم است که بدانند کودکان در سنین مختلف مرگ را چگونه تلقی می‌کنند تا طرز برخورد مناسب با کودکانی که در جریان سوگ قرار دارند را بدانند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ؛ سوگواری نحوه ابراز افکار و احساسات فرد داغدیده است که از فرهنگی به فرهنگ دیگر متفاوت است و سوگواری فردی است که کل وجود وی تحت تأثیر قرار گرفته است.
 
آیا تا به حال از خودتان پرسیده‌اید که مفهوم مرگ برای کودکان به چه صورت است و با کودکی که در جریان سوگ قرار دارد چگونه رفتار کنیم؟

بر همین اساس زینب احمدی روانشناس اظهار داشت: مفهوم مرگ برای کودکان تا سه سالگی قابل درک نیست اما کودکان 3 تا 5 سال نیز شناخت درستی از مرگ ندارند و از شاخص‌های اصلی مرگ یعنی برگشت ناپذیری و کلیت آن که پدیده جهانی است آگاهی ندارند. 

وی افزود: در سنین 3 تا 5 سال مرگ برای کودکان با خواب یا مسافرت طولانی معادل است. از این رو به طور معمول در هنگام مرگ عزیزان مشکلی را بروز نمی‌دهند کودکان در این سنین مرگ را مهم تلقی نمی‌کنند و معتقدند که بزرگترها می‌توانند آن را حل کنند یا دکترها می‌توانند سالشان را خوب کنند. 

این روانشناس توصیه کرد: در این سنین در باره پندار کودکان از موقتی بودن مرگ کمک بگیریم تا مشکل ریشه یابی و راههای رفع آن روشن شود در مورد مرگ تا پیری صورت نگیرد زیرا آنها همواره منتظر بازگشت متوفی باقی می‌مانند و سازگاری آنها با مرگ به تأخیر می‌افتد در این مورد پیشنهاد می‌شود کودکان را متوجه سازیم که هیچ کس نمی‌تواند جلوی مرگ را بگیرد و متوفی برنمی‌گردد و همچنین آنها را متوجه کنیم که مرگ والدین یا نزدیکان پاسخی به بد رفتاری و عصبانیت آنان با کودکان نیست و گریه کردن، خندیدن، بازی کردن، شوخی کردن هم اشکالی ندارد. 

احمدی عنوان کرد: اما تفکر در 5 تا 8 سالگی درباره مرگ تغییر اساسی پیدا می‌کند و تا حدی شبیه به تفکر بزرگسالان می‌شود در واقع متوجه برگشت ناپذیری متوفی و عمومیت مرگ می‌شدند اما می‌پندارند که خود و اطرافیان نمی‌میرند. 

وی افزود: 8 تا 9 سالگی کوردکان پی می‌برند که همه می‌میرند بنابراین درباره از دست دادن افراد مورد علاقه و مرگ خودشان دچار اضطراب می‌شوند و افسردگی، گوشه گیری، تحریک پذیری، مشکلات خواب و وابستگی بیش از حد به نزدیکان را تجربه می‌کنند. این اضطراب ناشی از همگانی بودن مرگ به احساس ناامنی در کودکان می‌انجامد. 

احمدی خاطر نشان کرد: برای رهایی کودکان از احساس ناامنی در این سنین 8 تا 9 سالگی پیشنهاد می‌شود که از صحبت‌ در مورد مرگ درخانه، مدرسه یا اماکن مذهبی خودداری نشود به این کودکان فرصت داده شد تا بدون ترس و شرم درباره عواطف مثبت و منفی خود درباره متوفی صحبت کنند به کودکان این سنین فرصت مشارکت در مراسم تدفین داده شود و حتی الامکان مسئولیت‌های متناسب با سنشان نیز به آنان سپرده شود. 

این روانشناسی توصیه کرد: با مسئولان مدرسه و به خصوص معلمان درباره کودکان سوگ زده و شرایط آنان وی در انتها اشاره کرد و گفت: لازم به ذکر است که رفتارها و شیوه‌های تفکر ذکر شده در رابطه با کودکانی است که درجریان سوگ قرار می‌گیرند.

گفتنی است که در رابطه با کودکانی که در جریان سوگ قرار می‌گیرند نباید از هنر درمانی و آرام سازی کودکان و طرز صحیح و مناسب غافل شد./گزارش از ایده مفرح 

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن