تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق زبان، دور داشتن آن از زشت گويى، عادت دادنش به خير و خوبى، ترك گفتار بى فايده و ني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797962888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتظام بخشي و سامان دهي به وضعيت موجود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۸ شهريور ۱۳۹۳ (۲۲:۳۰ب.ظ)
مهم‌ترين فعاليت سازمان ميراث فرهنگي در سال گذشته: انتظام بخشي و سامان دهي به وضعيت موجود مدير کل حوزه رياست سازمان ميراث فرهنگي گفت: انتظام بخشي و سامان دهي به وضعيت موجود از فعاليت هاي مهم سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در يک سال گذشته است.
به گزارش خبرگزاري موج، عليرضا تابش، مدير کل حوزه رياست سازمان ميراث فرهنگي، در حاشيه بازديد از نمايشگاه فرصت ها و دستاوردهاي سازمان ميراث فرهنگي و دستاوردها و عملکرد مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران در يک سال گذشته افزود: هفته دولت بهانه ايست براي اينکه کارنامه يک ساله دولت و دولتمردان مرور شود و فرصتي براي بيان عملکرد و گوشه هايي از خدماتي است که دولت در عرصه هاي مختلف انجام داده است.
وي با بيان اينکه در سالي گذشت دولت در بخش ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري وقت خود را بر دو حوزه صرف نمود گفت: حوزه نخست انتظام بخشي و سامان دهي به وضعيت موجودي بود که از دولت قبل تحويل گرفته بوديم که اين مهم بسيار وقت دولتمردان و مسوولان، از رئيس سازمان تا مديران هر بخش را گرفت.
وي افزود: ولي اين صرف وقت اثرات خوبي داشت؛ يکي از بخش هايي که در دولت آقاي روحاني از نظر اداري، مالي و انضباط اداري دچار آشفتگي بود سازمان ميراث فرهنگي بود که در اين يک سال گوشه هايي از اين آشفتگي گزارش شد و شکر خدا توانستيم اقدامات اساسي و زيربنايي که هنوز بخشي از آن به نتيجه نرسيده انجام دهيم و اميدواريم همکاران، ذينفعان و مخاطباني که بخشي از اين اقدامات را تاکنون ديده اند در آينده نزديک شاهد مابقي آن باشند.
تابش درباره حوزه دومي که فعاليت ها بر آن ها متمرکز شده بود، توضيح داد: در اين يک سال کارهاي اصولي که در هر بخش تخصصي مي توانست دنبال شود، انجام شد.
وي گفت: وقتي سازمان ميراث فرهنگي را تحويل گرفتيم شوراهاي اساسي و محورها و مدار اصلي که در سازمان هستند يا تعطيل بودند و يا تشريفاتي که در گام هاي نخست شوراي عالي سازمان به رياست رئيس جمهور احيا شد، شوراي ثبت آثار که تعطيل بود به رياست رئيس سازمان تشکيل جلسه داد و بسياري از پرونده ها در حوزه ثبت ميراث معنوي و ناملموس پي گيري شد و در يونسکو به جاهاي خوبي رسيد.
وي تصريح کرد: بر همين اساس همکاران ما که تلاششان بسيار جاي تشکر و قدرداني دارد توانستند در رقابتي تنگاتنگ با ديگر اعضاي يونسکو در اجلاس اخير قطر مجموعه شهر سوخته را به ثبت جهاني برسانند که دستاورد بسيار بزرگي است.
مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي افزود: شوراهاي فني در استان ها نيز يا بلا اثر و يا سليقه اي بودند و ساز و کار اداري درستي نداشتند که در دوره جديد اين شوراها با دستورالعمل ابلاغي از سوي معاونت ميراث تشکيل و تعيين تکليف شد.
وي همکاري با شوراي اسلامي شهر و روستا در کل کشور را که در فضاي همدلي، هم افزايي و هم گرايي انجام شد را از ديگر دستاوردها دانست و توضيح داد: مباحث ميراث فرهنگي در بافت هاي تاريخي و روستاهاي هدف گردشگري بر اساس روابط بسيار خوبي دنبال مي شود و اميدواريم تصميمات بسيار خوبي جهت آسايش مردم گرفته شود.
تابش احياي شوراي مرکز آموزش عالي ميراث فرهنگي، رونق عمده فعاليت هاي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي که تعطيل بودند و راه اندازي کتابخانه اين پژوهشگاه را ديگر فعاليت هاي يک سال گذشته عنوان کرد و افزود: در معاونت گردشگري نيز شاهد تشکيل کميته هاي تخصصي گردشگري سلامت، زيارت و حلال بوديم و ستاد هماهنگي خدمات سفر با عضويت دستگاه هاي مختلف و وزارتخانه ها با مصوبه هيأت وزيران تشکيل شد و امر برنامه ريزي و هماهنگي سفر در نوروز و تعطيلات تابستان و زمستان در اين ستادها در کل کشور انجام مي شود.
وي گفت: در حوزه بين الملل نيز با شعار دولت مبني بر "جهاني عاري از افراط و خشونت" و همچنين سياست هاي تنش زدايي دولت با جهان خارج بر پايه ديپلماسي فرهنگي موفق شديم طي يک سال گذشته ارتباطات خوبي با کشورهاي همسايه، آسيايي، اروپايي و افريقايي در همه حوزه هاي صنايع دستي، ميراث فرهنگي و گردشگري برقرار و با توسعه همکاري ها، کميسيون هاي مشترک گردشگري بين چندين کشور برگزار کنيم.
وي توضيح داد: همچنين حضور ايران در نمايشگاه هاي بين المللي تقويت شد تا بتوانيم ظرفيت هاي مهم گردشگري تاريخي و صنايع دستي را به جهانيان معرفي کنيم.
مدير کل دفتر رياست سازمان ميراث فرهنگي با بيان اينکه در يک سال اخير با سرمايه گذاران خارجي وارد مذاکره شديم و در حال ترغيب آنان جهت سرمايه گذاري در تقويت زيرساخت هاي گردشگري کشور هستيم، تصريح کرد: همچنين در دولت يازدهم سمن هاي تخصصي در حوزه هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ارتباط خوبي با مسوولين سازمان ميراث فرهنگي داشتند و چندين جلسه و نشست با اين سمن ها داشتيم و در همين مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران شاهد برگزاري 2 نشست بوديم.
وي افزود: همه مديران و معاونان سازمان ميراث فرهنگي عميقا اعتقاد دارند که سمن هاي فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چشم و گوش سازمان هستند و با همدلي و همکاري بخش غير دولتي مي توانيم با کمک يکديگر چشم اندازهاي جديد خلق و دستاوردهاي خوبي داشته باشيم.
تابش با بيان اينکه کار بزرگ ديگر اين يک سال برنامه دار شدن سازمان و برگزاري 12 نشست منظم در معاونت هاي سازمان که اختصاص به برنامه 4 ساله سازمان ميراث فرهنگي داشت، توضيح داد: در 3 حوزه تخصصي و در حوزه هاي ستادي صاحب برنامه شديم و رويکردهاي کلي سازمان براي برنامه ششم توسعه با مشاوره فعالان اين بخش در خارج از سازمان همچون اساتيد دانشگاه و غيره در حال انجام است تا ان شاا... بتوانيم در برنامه ششم توسعه شاهد توجه بيشتر دولت به امر ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري باشيم و کاستي ها و خساراتي که در سال هاي گذشته در اثر عدم توجه مديران قبلي به برنامه و برنامه ريزي در کشور وارد شده جبران شود.
وي طرح ديده بان ميراث فرهنگي را ديگر برنامه سازمان در يک سال گذشته دانست و توضيح داد: به زودي با محوريت سمن ها و بخش هاي غير دولتي اين طرح در کشور به اجرا گذاشته مي شود تا بتوانيم از ديده باني مردم در امر ميراث فرهگي به نحو مطلوب استفاده کنيم.
وي افزود: سازمان به تنهايي و با منابع محدودي که در اختيار دارد نمي تواند امر مهمي که بر عهده دارد را ساماندهي کند، بنابراين نياز به همياري ساير دستگاه هاي دولتي دارد و بر همين اساس سازمان درطول يک سال گذشته تفاهم نامه همکاري با 12 وزارتخانه، دستگاه و نهاد در زمينه هاي مختلف به امضا رسانده و توانسته فعاليت هايش را در سراسر کشور و يا حتي خارج از کشور گسترش دهد و در زمان حاضر نيز در حال نگارش و ويرايش 10 تفاهم نامه با سازمان هاي مختلف هستيم که تا 3 ماه آينده به امضا خواهند رسيد.
دبير شوراي معاونان سازمان ميراث فرهنگي تصريح کرد: در يک سال گذشته جلسه شوراي معاونان سازمان به رياست رئيس سازمان ميراث فرهنگي تشکيل و 231 مصوبه در آن تصويب شد و از جمله مباحث مهم آن بحث، بررسي و تصويب برنامه چهارم سازمان بود که به زودي سرفصل هاي آن توسط رئيس سازمان اطلاع رساني خواهد شد.
وي گفت: در نمايشگاه فرصت ها و دستاوردهاي سازمان ميراث فرهنگي در يک سال گذشته سعي شده گوشه اي از عملکرد اين سازمان در قالب تصوير، نمودار، گزارش، کتاب و پايان نامه به نمايش گذاشته شود و اين مجموعه قطره اي از يک دريا است.
تابش با تشکر از تمام همکاران سازمان ميراث فرهنگي در سراسر کشور که با عشق، علاقه و حوصله وظايفشان را انجام مي دهند و در امر مهم ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به مردم، ملت و تاريخ کشور خدمت مي کنند، تصريح کرد: در دوره هاي گذشته لطمات زيادي به اين سازمان وارد شده و مشکلات زيادي را ازسر گذرانده و تنها چيزي که باعث قوام و دوام آن شده نيروي انساني و متخصصان زحمتکش و دلسوز بوده و اميدواريم در دولت يازدهم بتوانيم قدردان زحمات آن ها باشيم و با همدلي شاهد اجراي بهتر برنامه ها در سطوح مختلف سازماني در ستاد مرکزي و استان ها باشيم.
وي در بازديد از نمايشگاه دستاوردها و عملکرد مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران در يک سال گذشته افزود: مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران نيز در اين نمايشگاه کارنامه درخشاني داشته و در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي در گوشه گوشه سازمان با تمام محدوديت ها، مشکلات مالي، کمبود اعتبار و يا نبود نيروي متخصص، همکاران در آن بخش تلاش خود را انجام داده اند و مجموعه نياوران نيز از اين قاعده مستثني نبوده است و با دلسوزي، عشق و برنامه ريزي که مدير اين مجموعه داشته طي يک سال گذشته شاهد تغييرات خوبي در عرصه هاي مختلف در آن بوديم.
وي ابراز داشت: ساماندهي که در سطح زير ساخت هاي اين مجموعه انجام شده بسيار ارزشمند است و از طرفي تلاش شده با برگزاري نمايشگاه ها، تعريف رويدادهاي جديد، برگزاري کارگاه هاي آموزشي تخصصي و از طرفي توجه به نياز مخاطبان اقدامات در حوزه هاي مختلف فني، حفاظتي و مرمتي، فضاي سبز، حوزه هاي اداري، مالي و اموال ساماندهي و کارهاي اساسي انجام شود.
مدير کل دفتر رياست سازمان ميراث فرهنگي با بيان اينکه نقطه مهم ديگر، تلاش براي ارتباط بهتر با مراجعين و مخاطبان و تقويت ارتباطات مردمي در اين مجموعه بوده و آمار بازديد در يک سال اخير افزايش قابل توجهي داشته، توضيح داد: کارهاي اساسي در حوزه نجات بخشي اسناد تاريخي مجموعه انجام شده که قابل تقدير است و پيشنهاد مي شود بعد از اين کار بزرگ فهرست مجموعه اسناد کاخ نياوران تدوين و به عنوان يک مرجع منتشر و در اختيار علاقه مندان حوزه اسناد تاريخي قرار گيرد.
وي افزود: مدير مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران از مديران خوب مجموعه هاي فرهنگي تاريخي در سازمان است، کارهاي اساسي و خوبي انجام داده اما هنوز در آغاز راه است و اميدواريم با سياست هايي که در معاونت ميراث فرهنگي سازمان دنبال مي شود به موزه ها بيشتر توجه شود و همانطور که تجسم ذهني مردم از ميراث فرهنگي در موزه ها شکل مي گيرد، طبق سياست هاي جديد به اين بخش و محتواي موزه ها بيشتر توجه شود.
وي نحوه مديريت و ارتباط خوب با کارکنان مجموعه و نيروهاي متنوعي که در آن وجود دارد را از جمله نقاط قوت آفرين امامي دانست و اظهار داشت: از تمامي همکاران شاغل در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران بابت تلاش ها و دلسوزي همه جانبه شان تشکر مي کنم و شاهد حرف هاي من موفقيت هايي است که اين مجموعه در برگزيده شدن راهنماي برتر و مسوول موزه برتر از سوي سازمان ميراث فرهنگي و منتخب شدن به عنوان موزه برتر کشور در دو حوزه «تلاش براي بقا» و «حفاظت و مرمت» از سوي ايکوم است.
تابش افزود: مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران مي تواند با برنامه ريزي ميزبان مفاخر نياوران و شميران باشد و اين مجموعه مي تواند با تهيه فهرستي از مفاخر فرهنگي، تاريخي، اساتيد، روحانيون و غيره از آن ها جهت شرکت در برنامه هاي فرهنگي، برگزاري نشست هاي تخصصي با سخنراني آن مفاخر و يا برگزاري نمايشگاه از آثارشان از اين گنجينه هاي فاخر بهره مند شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن