تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا هنگام نشستن، بيشتر رو به قبله مى نشست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797584654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۲۴ ساعت زمان تا اعلام ورشکستگی یک کشور


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ۲۴ ساعت زمان تا اعلام ورشکستگی یک کشور
گزارش‌های دریافتی از ورشکستگی احتمالی یکی از کشورهای آمریکای لاتین خبر می‌دهند.
کد خبر: ۴۲۰۹۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸ - 30 July 2014


گزارش‌های دریافتی از ورشکستگی احتمالی یکی از کشورهای آمریکای لاتین خبر می‌دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، این کشور فقط 24ساعت زمان دارد تا با صندوق های موسوم به صندوق های سرمایه گذاری لاشخور(vulture fund) در خصوص چگونگی پرداخت بدهی هایش به توافق برسد و گرنه ورشکست اعلام خواهد شد.

دو صندوق آمریکایی که اوراق قرضه آرژانتین را به قیمت اسمی آن خریده اند و اکنون از حمایت دستگاه قضایی آمریکا نیز برخوردارند اعلام کردند یا آرژانتین کل اوراق قرضه حاکمیتی خود را که آنها خریداری کرده اند باز خرید می کنند یا آنها این کشور را به دادگاه می کشانند.

آرژانتین اعلام کرده است می خواهد ابتدا اوراق قرضه در دست افراد و شرکت هایی را بازخرید کند که رویکرد ملایم تری در قبال کشور دارند. زیرا از این نگران است که مبادا این افراد و شرکت ها نیز مانند صندوق های لاشخور آمریکایی 100 درصد کل طلب خود از آرژانتین را طلب کنند.

مشکلات مالی آرژانتین در دسامبر سال 2001 میلادی، آغاز شد هنگامی که مردم به علت مشکلات مالی در پایتخت این کشور به خاک و خون کشیده شدند. آرژانتین در این سال اعلام ورشکستگی و خاطرنشان کرد نمی تواند 95 میلیارد بدهی خود را پرداخت کند. مردمی نیز که از شرکت ها و بانک مرکزی این کشور گواهی های مشارکت در سرمایه و اوراق قرضه دولتی خریده بودند وقتی دیدند دولت و شرکت های دولتی نمی توانند بدهی های آنان را بازخرید کنند به خیابان ها ریختند و به ساختمان های دولتی آسیب وارد کردند.

آرژانتین سپس مذاکرات گسترده و فراگیری برای تمدید زمان سررسید اوراق قرضه اش در سال 2005 و 2010 انجام داد.

به موجب توافقنامه ای که بین طلبکاران و دولت آرژانتین صورت گرفت قرار شد 70 درصد از مبلغ بدهی های این کشور بخشیده شو؛د اما بقیه آن باز پرداخت کند. به عبارت دیگر به موجب این توافقنامه ، دولت آرژانتین می بایست برای بازخرید یک دلار اوراق قرضه ای که به مشتریان فروخته بود تنها 30 سنت پرداخت کند؛ اما گروه سختگیر متشکل از دو صندوق لاشخور آمریکایی به نام های ان ام ال کاپیتال(NMl capital) و اوره لیوس کاپیتال (aurelius capital) حاضر به کاهش ارزش اوراق قرضه ای که از آرژانتین در اختیار داشت نشدند.

صندوق لاشخوری، صندوق های پوشش خطر ضرر دهی هستند که در بدهی شرکت ها یا کشورهای ورشکست شده یا بحران زده از نظر مالی سرمایه گذاری می کنند.

این صندوق ها در خرید ارزان قیمت اوراق قرضه کشورهای با مشکل مالی مواجه شده یا در آستانه ورشکستگی تخصص دارند. شیوه کار این صندوق ها به این صورت است که اوراق قرضه حاکمیتی و دولتی کشورهایی که با خطر ورشکستگی مواجه هستند از دارندگان آنها به قیمتی بسیار پایین تر از قیمت اسمی خریداری می کنند به امید آنکه بعدا آن را به قیمت اسمی آن بفروشند. دارندگان این گونه اوراق با توجه به آنکه می دانند دولت ناشر به علت مشکلات مالی و خطر ورشکستگی دیگر نمی تواند آنها را در زمان سررسید بازخرید کند مجبورند آنها به قیمتی بسیار پایین تر از قیمت اسمی به این گونه صندوق ها بفروشند.

هدف صندوق لاشخور از خرید اوراق قرضه کشورهای با مشکل مالی مواجه شده ، رسیدن به سود بیشتر است . زیرا آنها یا با تمدید زمان سررسید اوراق یا با به دادگاه کشیدن کشور ناشر، در نهایت اوراق قرضه را به قیمت اسمی آن می فروشند.

این دو صندوق با هم یک میلیارد و 300 میلیون دلار از اوراق قرضه آرژانتین رادر اختیار دارند. آنها به تازگی از آرژانتین به دستگاه قضایی کشورشان شکایت کرده اند و دستگاه قضایی آمریکا نیز حق را به آنها داده است اما آرژانتین اعلام کرده است طلب آنها را پرداخت نخواهد کرد.

کریستینا کرشنر، رئیس جمهور آرژانتین، در اظهار نظری در این باره اعلام کرد هیچ رئیس جمهور و ملتی که دارای حاکمیت باشد مردم خود را تسلیم چنین باج خواهی نخواهد کرد . آرژانتین می داند اگر تسلیم خواست این دو صندوق شود آنگاه با موجی از طلب ها از جانب دیگر طلبکارانش مواجه خواهدشد که بخشی قابل توجهی از بدهی های خود را بخشیده بودند. در این حالت آرژانتین باید 10 میلیارد دیگر بیشتر رقم اعلام شده پرداخت کند . رقمی که پرداخت آن برای این کشور در این شرایط دشوار غیر ممکن است.آرژانتین از همین رو تلاش می کند با دو صندوق آمریکا در خصوص تمدید مهلت بازپرداخت بدهی هایش تا سال 2015 به توافق برسد .تا آن زمان ، هر گونه بازخرید اوراق قرضه توسط قضات آمریکایی به حالت تعلیق در خواهد آمد و آرژانتین ممکن است بار دیگر با خطر ناتوانی در پرداخت بدهی هایش مواجه شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن