تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798083150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ما واقعی هستیم یا در جهان ماتریکس به سر می‌بریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ما واقعی هستیم یا در جهان ماتریکس به سر می‌بریم
اگر روزی متوجه شویم که واقعی نیستیم و در یک شبیه سازی کامپیوتری زندگی می‌کنیم، وحشت زده می‌شویم. با این حال، برخی از افرادی که در صف اول علم قرار دارند معتقدند که ماهیت حقیقت خیلی دور از این ایده نیست.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ مکس تگمارک فیزیکدان در MIT می گویند که یک موجود هوشمند یک شبیه سازی را برنامه ریزی کرده تا جهانی را خلق کندکه فقط با استفاده از اعداد و ارقام ریاضی می‌توان این جهان را مشابه با یک شبیه سازی کامپیوتری توصیف کرد.وی در کتاب جدیدش "جهان ریاضیاتی مان" بیان می‌کند که جهان به خودی خود یک ساختار ریاضیاتی است.



وی افزود: فرض کنید یک شخصیت در بازی ماین کرافت (Minecraft) هستید یا شخصیتی پیشرفته تر درون یک بازی کامپیوتری هستید، یعنی در بازی که گرافیک آن واقعأ خوب بوده به طوری که احساس نمی‌کنید واقعا در یک بازی هستید. احساس می‌کنید که می‌وانید به اشیای واقعا ضربه بزنید و می‌توانید عاشق شوید و از چیزهای اطراف خود لذت ببرید و وقتی در این بازی ویدیویی شروع به مطالعه‌ی دنیای فیزیکی می‌کنید در نهایت کشف می‌کنید که همه چیز از پیکسل تشکیل شده است و تمام چیزهایی که به نظرتان "شی" بودند در واقع فقط به وسیله ی دسته ای از اعداد توصیف می شوند.  بدون شک برخی از دوستانتان شما را مورد انتقاد قرار می‌دهند و می‌گویند: مشخص است که همه‌ی اینها شی هستند، اما فردی که از خارج از این بازی ویدیویی در حال نظاره است مشاهده می کند که در واقع تمام این چیزها شی بودند.ما در این جهان دقیقأ در این وضعیت قرار داریم. به اطراف نگاه می کنیم و اصلأ ریاضیاتی به نظر نمی رسد، اما تمام چیزهایی که مشاهده می کنیم از اجزای ابتدایی مانند کوارک و الکترون ساخته شده اند.  بنابراین تگمارک بیان می‌کند که حتی فضایی که این اجزای ابتدایی در آن زندگی و در پیرامون آن حرکت می کنند در نهایت به وسیله ی اعداد و مفاهیم ریاضیاتی توصیف می‌شوند. یک عدد توصیف می کند که فضا دارای چه تعداد ابعادی است. همانطور که نظریه ی نسبیت اینشتین بیان می کند، فضا منحنی است و این انحراف به طور ریاضیاتی توصیف می شود. نمی دانیم که آیا جهان محدود است یا بی نهایت و همینطور شکل دقیق آن را نمی‌دانیم، اما از ریاضی آن که تمام اشکال ممکن را توصیف می کند اطلاع داریم، از این رو فضا به اندازه ی اجزایی که درون آن "اشیا" را شکل می دهند ریاضیاتی است. 




سیاره‌ی نپتون پس از مشاهده‌ی غیرمنتظره‌ی لغزش در مدار اورانوس کشف شد. محاسبات نشان داد که این لغزش با لغزش قطب گرانشی یک سیاره‌ی مشاهده نشده مطابقت دارد. سیاره‌ی نپتون را با ریاضی کشف کردیم، امواج رادیویی را با ریاضی کشف کردیم، پیتر هیگز توانست بوزون هیگز را با ریاضی کشف کند. اکنون می‌توانیم هر ثابت فیزیکی مجزا را که تاکنون از فهرستی از ۳۲ عدد اندازه گیری شده را محاسبه کنیم. به نظرم این قضیه یک مسئله ی بنیادی را با ما در میان می‌گذارد. اگر این ایده که همه چیز ریاضی است غلط باشد، آنگاه فیزیک محکوم به نابودی است، زیرا وقتی که هیچ نشانه ی ریاضیاتی در طبیعت وجود نداشته باشد تا کشف کنیم، این جاده را مسدود می کنیم. اما اگر حدسم درست باشد، آنگاه این یک اخبار بسیار خوب برای فیزیک است زیرا هیچ جاده ی مسدودی وجود ندارد و توانایی نهایی مان برای درک مسائل فقط محدود به توانایی مان برای آزمایش، تجسم و خلاقیت خواهد بود و این فقط فیزیک نیست.در طول چند دهه‌ی گذشته، ریاضی به سمت علوم دیگر نیز تاخت و تاز کرده، از پزشکی گرفته تا روانشناسی و اقتصاد. حتی یکی از بزرگترین اسرار یعنی ذهن و خودآگاهی انسان به وسیله‌ی ابزار ریاضیاتی در معرض حمله‌ی عصب شناسان قرار گرفته است.اگر تمام این حیطه‌ها را بتوان به طور ریاضیاتی درک کرد، آنگاه می‌توانیم اطمینان داشته باشیم که در نهایت می توانیم معماهای مطرح شده را حل کنیم.



انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن