تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797980726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بسته خدمتی جدید سلامت19 بیماری خاص را حمایت می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بسته خدمتی جدید سلامت19 بیماری خاص را حمایت می کند اراک - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : بر اساس بسته خدمتی جدید سلامت کشور حمایت ویژه از بیماریهای خاص از سه بیماری به 19 بیماری افزایش یافته است.


به گزارش ایرنا، دکتر ˈحسن طاهراحمدیˈ روز چهارشنبه در جمع تشکلهای شبکه سلامت استان مرکزی افزود: تاکنون تنها سه بیماری تالاسمی، هموفیلی و کلیوی در زمره بیماریهای خاص تحت حمایتهای خاص درمانی و دارویی بودند وبسیاری از دیگر بیماریهای صعب العلاج با هزینه های سرسام آور چون سرطانها و ام اس از این حمایتها محروم بودند.
وی اظهار کرد: برای نخستیم بار در کشور 10 تا 20 درصد هزینه های ملی به حوزه سلامت اختصاص شده و دولت برای اجرایی کردن مرحله دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها بخش بزرگی را در ارتقای سلامت، پیشگیری از بیماریها و حوزه درمانی و بیمه عهده دار شده که بی سابقه است.
رییس دانشگاه علوک پزشکی اراک خاطرنشان کرد: یکی از محورهای مهم هشت بسته خدمتی دولت که 15 اردیبهشت ماه برای اجرا به استانها ابلاغ می شود به حمایتهای ویژه از بیماران بی بضاعت که در زمره بیماریهای خاص نیستند مربوط می شود که قرار است با تشکیل کمیته ارزیاب ویژه هزینه های درمانی آنها به حداقل رسیده یا رایگان شود.
دکتر طاهراحمدی یکی از بندهای مهم این بسته خدمتی را در تقبل 90 درصد هزینه های درمانی توسط دولت و سازمانهای بیمه گر و سهم 10 درصدی برای بیمه شده عنوان کرد.
وی یادآور شد: در بسته خدمتی سلامت جدید دولت هیچ ایرانی نباید از خدمات چتر بیمه ای محروم بماند و بهمین منظور ثبت نام از افراد فاقد بیمه درمانی از هفته جاری در سراسر استانها آغاز شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از محورهای مهم بسته خدمتی سلامت دولت توجه خاص به مطالعات علمی پایه در مستند سازی منابع آلاینده های محیطی و رفتاری در بروز و شیوع بیماریها و مسایل بهداشتی است که در این حوزه نیاز تشکلهای شبکه سلامت و نخبگان دانشگاهی به شدت احساس می شود.
طاهراحمدی اظهار کرد: سلامت سرمایه ای ارزشمند برای کشور است و لازمه حفظ و ارتقای آن شناخت دقیق عوامل تهدید و خطر بیماریها و چاره جویی اجرایی برای آن است
وی گفت: یکی از بخشهای مهم بسته خدمتی جدید سلامت کشور توجه به موضوعات غربالگری، پیشگیری از بیماریها و فرهنگ سازی خودمراقبتی و مشارکت در اصلاح الگوی زیست سالم است که در تضمین اثربخشی این حوزه کمک رسانه های جمعی و تشکلهای شبکه سلامت کلیدی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد:ساماندهی آسیبهای اجتماعی که امروز خانواده های ایرانی بابت آن توان سنگینی را در تهدید سلامت جسمی و روان پس می دهند یکی دیگر از محورهای بسته خدمتی جدید سلامت دولت است و باید با ملموس کردن مصادیق پیدا و پنهان آن و راهکارهای کارآمد در قالب خودمراقبتی عاطفی و مهارتی و اخلاقی با کمک تشکلهای حوزه سلامت برای آن گام برداشته شود.
دکتر طاهراحمدی ادامه داد: تشکلهای مردم نهاد نقش نظارتی و نقادی در آسیب ها و انحرافات حوزه دولتی از برنامه ها دارند و باید با عمل به تکالیف خود دولت یازدهم را در اهداف مترقی سلامت یاری دهند.
وی عنوان کرد: با توجه به تاکید دولت بر ظرفیت سازی استفاده از توان تشکلهای مردم نهاد برای نخستین بار در کشور تفاهم نامه پیشنهادی همکاریهای دوجانبه سلامت بین دانشگاه علوم پزشکی و تشکلها تهیه شده که قرار است به عنوان الگوی کشوری اجرایی شود.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی در این نشست گفت: تشکلهای مردمی به عنوان حلقه ای از زنجیره سلامت محسوب می شوند که باید از توان آنها بهترین بهره گرفته شود.
ˈعلی آموزندهˈ افزود: یکی از معضلات جدی حوزه سلامت پاسخگو نبودن آن است که با رویکرد جدید دولت در این حوزه نیاز است که تشکلهای مردمی برای سرعت بخشی به کارها و جبران نواقص موجود، شفاف شدن تکالیف دوسویه و جریان فرهنگی و آگاهی مردم برای پیشگیری از بیماریها و بهبود روند درمان آستین ها را بالا بزنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این نشست گفت: مهمترین جالش بهداشتی استان مهار و کنترل بیماریهای مزمن مثل دیابت ، فشارخون، سرطانها و بیماریهای مزمن تنفسی است که انرژی و منابع مالی زیادی را از جامعه می گیرد و موجب از دست رفتن سالهای بسیاری از عمر مفید مردم می شود.
دکتر ˈبابک عشرتیˈ افزود: مباحث آموزشی و حساس سازی مردم به مقوله خودمراقبتی و پیشگیری از بیماریها تغییر ساختار غلط شیوه زیستی و رفتاری از موضوعاتی است که حوزه دولتی برای تحقق آن به کمک تشکلهای غیردولتی نیازمند است.
مدیرعامل خانه تشکلهای مردم نهاد استان مرکزی در این نشست گفت: هم اینک 340 تشکل مردمی در قالب هشت شبکه اجتماعی، زیست محیطی، خیرین، سلامت، زنان، اعتیاد، آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در استان مرکزی فعالیت دارند که می طلبد با توجه به رویکرد دولت تدبیر و امید نقش آنها در پیشیرد امور مضاعف شود.
ˈسیاوش آقاخانیˈ افزود: جایگاه مشورتی و نظارتی تشکلهای مردم نهاد ظرفیتی بالقوه است که دولت در صورت بهره گیری مناسب از ان در حوزه های مختلف بویژه سلامت می تواند ضریب تضمین و تحقق برنامه های خود را بالا ببرد.
رییس شبکه سلامت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: یکی از موضوعات مهم در مشارکت جویی تشکلهای سلامت با حوزه دولتی پرهیز از موازی کاری و نفی متقابل است و باید از این قابلیتها برای پیشگیری از بیماریها، آموزش، هدایت درمانی و مشاورزه و فرهنگ سلامت بهره گرفته شود.
دکتر ˈمرتضی صدیقیˈ افزود: دولتی ها نبایدبه تشکلهای غیردولتی به عنوان قلک خیرین نگاه کنند بلکه باید از ظرفیتهای کارشناسی و تخصصی آنها بهره مند شوند.
در این نشست اعضای تشکلهای شبکه سلامت استان مرکزی در حوزه فعالیتی تخصصی بیماریهای مزمن ریوی، سرطان، کلیوی، ام اس، تالاسمی، هموفیلی، دیابت و ایدز از عملکرد خود گزارش دادند.ک/2
560/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




03/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن