تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):در پاسخ به پرسش از معناى سنّت، بدعت، جماعت و تفرقه فرمودند: به خدا سوگند، سنّت، هم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797137051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویژگی‌های یک مکالمه سازنده بین زوجین


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
ویژگی‌های یک مکالمه سازنده بین زوجین
گفت و گوی ثمربخش و یک مکالمه سازنده بین زوجین گامی به سوی استحکام زندگی خانوادگی است.
به گزارش  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، گفت و گوی ثمربخش با یکدیگر نقش مهمی در استحکام روابط زوجین در زندگی ایفا می‌کند.

یک مکالمه وقتی سازنده است که سبب تخریب روحیه فرد مقابل نشود. زوجین برای آنکه با یکدیگر بتوانند ارتباط سازنده برقرار کنند باید در مسیر محبت یکدیگر قرار بگیرند.
فرناز طارمیان روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در بسیاری از مورد زن یا مرد به قصد تسکین همسر خود حرفی به زبان می‌آورد که نتیجه گفت و گو را منفی کرده و بر ناراحتی وی می‌افزاید. در این مورد باید خاطرنشان کرد که همسر شما رئیس نیست صحبت‌های رسمی در روابط زندگی زناشویی ثمربخش نیست.
 
وی افزود: برای درک بهتر در حین مکالمه با همسرتان با علاقه به حرف‌های وی گوش دهید. به عنوان مثال می‌توانید ظرف‌ها را کمی دیرتر بشویید اما مطمئن باشید همسرتان بیش از آنکه از شست و شوی ظرف‌ها به موقع خوشحال شود از اینکه به حرف‌های او با دقت و آرامش گوش دهید دلشادتر می‌شود.
 
طارمیان عنوان کرد: بسیاری از افراد عادت دارند که در حین شنیدن حرف‌های طرف مقابل سکوت کنند اما سکوت می‌تواند با ایجاد حس تردید طرف مقابل همراه باشد به طور معمول خانم‌ها در هنگام گوش کردن اجزای صورت خود را تکان می‌دهند یا با تکرار کلمه بله درسته، عجب و جدا به طرف مقابل می‌فهمانند که در حال گوش دادن به حرف‌های وی هستند.
 
این روانشناس خاطرنشان کرد: نکته‌ای که سبب سوء تفاهم می‌شود این است که خانم‌ها در حین شنیدن صحبت‌های طرف مقابل عادت به سر جنباندن دارند اما مردان در بیشتر اوقات سکوت اختیار می‌کنند و خانم ها به گمان اینکه حرفشان مفید نیست و خریدار ندارد دچار پریشانی خاطر می‌شوند. شما خانم‌ها در چنین مواقعی نقش مدیرکل را برای همسرتان بازی نکنید. مردان به اندازه کافی در شغل خود با مشکل بسیاری مواجه هستند که باید آنها را حل و فصل کرده و گزارش صحیح به مدیرشان بدهند. به همین دلیل دوست ندارند در منزل هم جوابگوی همسرشان باشند.
 
وی متذکر شد: از گوشزد کردن مشکلات و نقطه ضعف‌های همسرتان اجتناب کنید پرحرفی نکنید. خانم‌ها علاقه خاصی به داستان سرایی دارند و حال آنکه اغلب مردان از پرگویی و حاشیه رفتن در تعریف ماجرا بیزارند بهتر است زمانیکه می‌خواهید با همسر خود درباره امور خانه یا تربیت فرزندان صحبت کنید گفت و گوی کوتاه و شیرینی داشته باشید.
 
این روانشناس به زوجین توصیه کرد: بیشتر از آنکه بر مشکلات و نقطه ضعف‌های همسرتان تمرکز کنید جنبه‌های مثبت زندگی را با وی در نظر بگیرید و با تکرار این موضوع به وی بفهمانید از زندگی با وی لذا می‌برید و راضی هستید. در ضمن هرگز صحبت‌های همسرتان را قطع نکنید. به خاطر داشته باشید که همسرتان هم حق صحبت دارد، پس اجازه دهید که او هم صحبتش را به پایان برساند و این حس منفی که کسی به حرف‌های من گوش نمی‌کند یا حرف‌های من به درد نمی‌خورد در او ریشه کن شود.
 
وی افزود: از به کار بردن فحش و عبارات ناسزا به طور جدی بپرهیزید. خطاب کردن همسر با کلمه‌های رکیک و تند سبب تحقیر و رنجش خاطر وی می‌شود شاید شما در زمانیکه گفته‌های فوق را به زبان می‌آورید حس بدی در دل نداشته باشید اما فراموش نکنید که دیگر آب رفته را نمی‌توان به جوی برگرداند پس احترام متقابل را فراموش نکنید.
 
گفتنی است زوجین با افزایش میزان انعطاف پذیری خود و بیان احساسات مثبت و منفی با هم دیگر در صمیمی تر شدن روابط می‌توانند بکوشند در ضمن آنها با توجه داشتن به حقایق زندگی، اجتناب از پنهان کاری و بیان نیات درونی خود به پایداری روابط می‌توانند کمک کنند.

گزارش از ایده مفرح

انتهای پیام/  

 







تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن