تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797993250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صدا و سیما مروج ادبیات بیگانه و تجمل گرایی در کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



علی مطهری در برنامه دیروز امروز فردا:
صدا و سیما مروج ادبیات بیگانه و تجمل گرایی در کشور است خبرگزاری رسا ـ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رواج تجمل گرایی و بکار گیری کلمات و ادبیات بیگانه در رسانه ملی، تقویت باروهای ایمانی و اعتقادی جامعه را عامل مصونیت کشور در مقابل تهدیدات ارزیابی کرد.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، پنج شنبه شب در نخستین برنامه زنده تلویزیونی دیروز، امروز فردا در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، که از شبکه سوم سیما پخش شد، در پاسخ به این که برخلاف این که شما یک چهره فرهنگی هستید اما جنبه سیاسی شما غلبه دارد، آیا این موضوع را قبول دارید؟ گفت: بله این گونه است، اما مهم این است که انسان در هر عرصه ای که باشد به فکر انجام وظیفه باشد.
مطهری در ادامه درباره دیدگاه خود را درباره دلیل نامگذاری شعار سال تشریح کرد و گفت: امروز شرایط برای مطرح کردن این شعار مهیاتر شده است. در دولت گذشته فضاها و درگیری های سیاسی شدیدتر بود و یک نگاه فرهنگی خاصی هم حاکم بود و اگر این شعارها مطرح می شد شاید جواب های سربالا داده می شود و شرایط برای تحقق آن فراهم نبود.
نماینده مردم تهران تاکید کرد: به عقیده من با توجه به این که احساس شده امروز بهتر می شود منویات فرهنگی را عمل کرد این شعار مطرح شده است.
 
وی با تاکید بر این که استقلال شامل عرصه های فرهنگ، سیاست و اقتصاد می شود، گفت: هر ملتی اگر یک مکتبی داشته باشد می تواند به زندگی خود ادامه دهد و حیات دارد، اما اگر سبک زندگی خاصی نداشته باشد در فرهنگ های بیگانه هضم می شود و تحت سیطره آنها قرار می گیرد.
 
این فعال سیاسی و فرهنگی کاستی های عرصه فرهنگ را معلول عوامل مختلفی از جمله عدم انجام وظیفه از سوی مربیان جامعه دانست و گفت: جامعه ای که مربیان آن به وظایف خود عمل نکنند دچار ناهنجاری و کاستی های فرهنگی می شود.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر روحانیت با عقاید خرافی و رفتارهای ناهنجاری اجتماعی مبارزه نکند و مردم را به درستی هدایت نکند و یا این که آموزش و پرورش در تربیت اسلامی کوتاهی کند، یا پلیس و نیروی انتظامی به وظایف خود عمل نکند یقینا جامعه آسیب می بیند.
 
وی در پاسخ به سؤالی درباره راهکارهای تحقق شعار سال، گفت: فرهنگ مساله ای نیست که با چند جلسه و تصمیم بتوانیم آن را حل کنیم و ناهنجاری های را از بین ببریم.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: این مساله یک کار بزرگ و جامع است و صرفا وظیفه دولت تنها نیست؛ از این رو همه باید دست به دست هم دهند و به وظیفه خود عمل کنند.
 
اصلاح برخی ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی نیاز به اعمال زور و قدرت دارد
مطهری با تاکید بر این که باید در این زمینه کار تئوری و عملی انجام دهیم، اظهار داشت: در مسائل فرهنگی عرصه هایی وجود دارد که ما ناچار به اعمال قدرت هستیم؛ امروز وضع رانندگی ما چگونه هستیم و در مقایسه با سایر کشورهای دنیا در ردیف های آخر هستیم اما آیا دولتی آمد و گفت من می خواهم فرهنگ رانندگی را اصلاح کنم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این که در کشور ما ابتدایی ترین قوانین راهنمایی و رانندگی مورد توجه قرار نمی گیرد جای تاسف دارد و البته در این گونه مواقع نیاز به اعمال قدرت و زور احساس می شود.
 
مسابقات قرعه کشی میلیونی تلویزیون پیامدهای سؤ اجتماعی و فرهنگی دارد
مطهری برگزاری مسابقات با قرعه کشی های میلیونی را دارای تاثیرات سؤ اجتماعی و فرهنگی دانست و افزود: این که جامعه را دچار چند بخش کردیم و یک عده سوگلی و عده دیگر محتاج باشند خود به خود در همه بخش های اثر می گذارد و به فساد دامن می زند.
 
وی وجه ارتباط اقتصاد و فرهنگ را کار و فعالیت دانست و یادآورشد: کار و تلاش باید برای ما افتخار و امری مقدس تلقی شود، در حالی برای بخشی از جامعه ما این جایگاه را ندارد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با استناد به روایات دینی در اهمیت کار و تلاش، گفت: اسلام برای عمران، کار و آبادانی ارزش قائل است، بسیاری از مکاتب این اندیشه ها را گرفتند و جامعه را خود سامان داده اند.
 
وی میانگین پایین کار مفید در ادارات و نهادهای کشور را زنگ خطر دانست و تصریح کرد: باید اهمیت کار در اسلام برای مردم به ویژه نسل جوان تبیین شود.
 
مطهری مساله خمس را یک موضوع تخصصی دانست و در پاسخ به سؤال مجری مبنی بر این که آیا با نظر آقای افروغ موافق هستید؟ گفت: من نظر خاصی درباره موضوع و ایده ای که آقای دکتر افروغ مطرح کردند ندارم.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تبلیغات نامناسب از جمله تبلیغات رسانه ملی را در تجمل گرایی مؤثر دانست و گفت: این مساله مستقیم و غیر مستقیم در اقتصاد ما تاثیرگذار است و جا دارد همه به آن توجه کنند.
 
وی در ادامه برنامه دیروز، امروز فردا با اشاره به موضوع مهم سبک زندگی اسلامی مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب، بر ضرورت اصلاح فرهنگ کار، رانندگی و عمل به قانون در جامعه تاکید کرد.
 
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عزم ملی کاری نیست که صرفا دولت و حکومت انجام دهند و همه مردم باید انجام دهند، اما مدیریت جهادی به مسؤولان برمی گردد، مدیریتی است که تؤام با اخلاص، ایثار و فداکاری باشد.
 
تقویت باورهای دینی مردم جامعه را در مقابل تهدیدات مصون می کند
مطهری در پاسخ به این سؤال که مسؤولان چقدر به این مساله اعتقاد دارند که اولویت را به فرهنگ اختصاص دهند؟ ابراز داشت: تلاش که حتما انجام می دهند، اما از آن طرف افرادی هستند که اهمیت فرهنگ را به خوبی متوجه نیستند. اما از سویی دیگر باید توجه داشت که ما تحت تهاجم شدید فرهنگی دشمن هستیم.
 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر تقویت باورهای دینی مردم و جامعه، یادآورشد: وقتی ایمان مردم را تقویت کردیم نوعی مصونیت برای کشور ایجاد کرده ایم.
 
علی مطهری درباره لزوم نگاه نقادانه به مسائل فرهنگی، تاکید کرد: مقصود رهبر معظم انقلاب این است که مردم همه امور را رصد کنند، بی تفاوت نباشند و حرف بزنند، این گونه نباشد که صرفا منتظر عمل دولت باشند.
 
وی در پایان با تشریح برخی از عرصه هایی که در آن نیاز به تحول احساس می شود، گفت: متاسفانه صدا و سیما مروج ادبیات بیگانه در کشور است. /924/پ201/ج



۱۳۹۳/۱/۲۹






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن