تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797653241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مواظب باشيد چشم‌تان پيچ نخورد!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مواظب باشيد چشم‌تان پيچ نخورد!




به هر طرف كه نگاه مي‌كنيد صفحه‌هاي ديجيتال را مي‌بينيد، انگار در محاصره لپ‌تاپ‌ها، مانيتورها، تبلت‌ها، تلويزيون‌ها و تلفن‌هاي هوشمند قرار گرفته‌ايد. اين تكنولوژي‌ها قطعا زندگي شما را راحت‌تر كرده، اما بايد بدانيد مشكلاتي هم وارد زندگي شما كرده است.






برترین مجله اینترنتی ایران

مجله سیب سبز: به هر طرف كه نگاه مي‌كنيد صفحه‌هاي ديجيتال را مي‌بينيد، انگار در محاصره لپ‌تاپ‌ها، مانيتورها، تبلت‌ها، تلويزيون‌ها و تلفن‌هاي هوشمند قرار گرفته‌ايد. اين تكنولوژي‌ها قطعا زندگي شما را راحت‌تر كرده، اما بايد بدانيد مشكلات زيادي را هم وارد زندگي شما كرده است. بر اساس نتايج تحقيقات دانشمندان حالا بيشتر از 07درصد افرادي كه از اين وسايل ديجيتال استفاده مي‌كنند دچار مشكلات چشمي هستند كه به اصطلاح آن را «درد چشم ديجيتالي» يا «پيچ‌خوردگي چشم» مي‌نامند.

خطر جدي است

كساني كه دچار مشكل درد چشم ديجيتالي مي‌شوند در چشم‌شان دچار مشكلاتي مثل خشكي چشم، تاري ديد، خستگي چشم و البته اسپاسم و گرفتگي عضلات گردن و شانه مي‌شوند. نتيجه تحقيقات انجمن ملي چشم‌پزشكان انگلستان نشان داده كه جدا از اين ناراحتي‌ها در درازمدت اين حالت مي‌تواند عوارض جدي‌اي مثل دژنراسيون ماكولاي چشم (كه مي‌تواند حتي باعث كوري هم شود) و آب‌مرواريد را به همراه داشته باشد.






لطفا بيشتر پلك بزنيد

دكتر جاشوا دونايف، پروفسور چشم‌پزشكي در دانشگاه پنسيلوانيا مي‌گويد: مشكل عمده ما با تكنولوژي‌هاي ديجيتالي اين است كه در مقابل آنها كم پلك مي‌زنيم. در استفاده از اين صفحه‌هاي ديجيتال رفلكس پلك زدن ما بلوك مي‌شود و در نتيجه ميزان پلك زدن ما و ميزان ترشح اشك در چشم پايين مي‌آيد و به دنبال آن دچار مشكل خشكي چشم و ساير عوارض  مي‌شويم.

دكتر دونايف مي‌گويد براي حل اين مشكل بايد هر 10 ثانيه يك بار پلك بزنيم. اگر يك بار وقتي به صفحه‌هاي ديجيتال خيره هستيد حالت طبيعي خود را حفظ كنيد و ميزان پلك زدن خودتان را بشماريد متوجه مي‌شويد كه هر 15 تا 20 ثانيه يك بار پلك مي‌زنيد. البته انجمن ملي چشم‌پزشكان ايالات‌متحده راه‌حل ديگري را پيشنهاد داده است. در گردهمايي اخير اين انجمن از نوعي لنز چشمي رونمايي شد كه مخصوص كار با دستگاه‌هاي ديجيتال و مانيتورهاست. افرادي كه مي‌خواهند چند ساعت به مانيتور خيره شوند، اين لنزها را داخل چشمان خود مي‌گذارند و پس از پايان كارشان آنها را خارج مي‌كنند اما مشخص است كه استفاده از چنين لنزهايي كار ساده‌اي نيست.

اين آسيب به چشم شما طبيعي نيست

نتايج بررسي اخير روي 7 هزار و 160 نوجوان و جوان و ميانسال نشان داد كه حدود 60درصد از اين افراد روزانه حداقل 6 ساعت به صفحه‌هاي ديجيتالي نگاه مي‌كنند. 28درصد از افراد مورد بررسي هم روزانه بيشتر از 10 ساعت به صفحه‌هاي ديجيتالي مانيتورها، تلفن‌هاي همراه و تلويزيون‌ها نگاه مي‌كنند. در كل بيشتر از 70درصد افراد مورد بررسي اظهار كردند كه دچار مشكلات چشمي و ناراحتي‌هاي چشمي هستند. دكتر جاستين بازان، متخصص چشم‌پزشكي در بروكلين كه در اين پژوهش از پزشكان ارشد بود، مي‌گويد: «آنچه ناراحت‌كننده است اين است كه همه افرادي كه دچار مشكل چشمي مي‌شوند فكر مي‌كنند كه چنين حالتي نتيجه طبيعي كار كردن با دستگاه‌هاي ديجيتال است و هيچ كدام آنها نمي‌دانستند كه مي‌توانند اقداماتي انجام دهند تا از بروز اين مشكلات پيشگيري كنند.»

توصيه‌هايي  براي چشمان شما

از اقدامات ديگري كه مي‌توانيد براي جلوگيري از اين حالت انجام دهيد اين است كه صفحات ديجيتال را به گونه‌اي قرار دهيد كه در فاصله حداكثر يك بازو با صورت شما فاصله داشته باشد و در حالتي به آن نگاه كنيد كه گردن‌تان به سمت پايين يا بالا خم نشود (بهترين حالت اين است كه صفحه مانيتور كمي پايين‌تر از چشمان شما در حالي كه مستقيم به روبه‌رو نگاه مي‌كنيد باشد) در ضمن هر 20 دقيقه يك بار به چشمان‌تان استراحت بدهيد يعني آنها را از صفحه مانيتور برداريد و به يك نقطه دور براي چند دقيقه نگاه كنيد. البته قطعا مي‌دانيد كه بهترين كار اين است كه از روي صندلي بلند شويد و راه برويد و حين راه رفتن به نقطه‌اي دور نگاه كنيد. مطالعات درازمدت نشان داده است كه در معرض طولاني نورهاي موسوم به طيف آبي قرار گرفتن هم مي‌تواند مشكلات جدي چشمي مثل آب مرواريد و تخريب بافت ماكولاي چشم را باعث شود كه در درازمدت حتي مي‌تواند باعث نابينايي يك يا هر دو چشم شود. البته برخي چشم‌پزشكان معتقدند كه هنوز يافته‌ها براي اثبات اين موضوع كافي نيست. دكتر بازان در اين مورد مي‌گويد: «مطالعات 20 تا 30 ساله‌اي كه روي چشم ماهي‌گيران و اسكي‌بازها انجام گرفته نشان داده در طولاني‌مدت اگر در معرض انعكاس نور قرار بگيريد به چشم‌تان آسيب‌هاي جدي وارد مي‌شود. اما در مورد نور مانيتورها و صفحه‌هاي ديجيتال هنوز اين بررسي‌هاي طولاني‌مدت انجام نگرفته است تا بتوان حكم كلي در اين مورد ارائه داد اما در نهايت مي‌توان گفت براي پيشگيري از خطرات احتمالي بد نيست چشمان‌تان را با نورهاي صفحه‌هاي ديجيتال از بين نبريد.

شما بايد اين عينك‌هاي آفتابي را بخريد

دكتر دونايف مي‌گويد: «صفحه‌هاي ايمني در بازار وجود دارند كه مي‌توانند نور آبي صفحه‌هاي مانيتور را فيلتر كنند. كساني كه مدت‌هاي طولاني از اين مانيتورها استفاده مي‌كنند بد نيست اين صفحه‌ها را به كار ببرند. يك توصيه ديگر من هم اين است كه نور صفحات را تا جايي كه مي‌توانيد كم كنيد البته كم كردن نور نبايد به حدي باشد كه در ديدن مانيتور يا صفحه تلويزيون دچار مشكل شويد، بايد كم كردن نور به حدي باشد كه راحت بتوانيد مطالب را ببينيد. در ضمن آخرين توصيه دكتر دونايف هم در نوع خود جالب است: افرادي كه ساعت‌هاي طولاني به مانيتور يا تلويزيون نگاه مي‌كنند بايد در استفاده از عينك‌هاي آفتابي بيشتر از ديگران دقت كنند. حساسيت چشمي اين افراد بيشتر از سايرين است و آنها بايد در تمام مواقعي كه در معرض نور خورشيد هستند از عينك‌هاي آفتابي استاندارد كه لنزهایي با سايه خاكستري يا قهوه‌اي دارند، استفاده كنند.







تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن