تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796412410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

استقبال جالب و متفاوت از دو رئیس جمهور


واضح آرشیو وب فارسی:تکناز:
اعتراض های گسترده به اوباما در جریان تور شرق آسیا در حالی است كه سه هفته قبل، در جریان سفر رئیس جمهور كشورمان به لبنان، مردم این كشور در بیروت و بنت جبیل استقبال بی نظیری از او كردند.
برخی رسانه های ضدایرانی پس از خارج شدن از شوك این استقبال، تلاش برای مخدوش كردن آن را با این اظهارنظر كه استقبال ناشی از كمك های ایران به حزب الله بوده كلید زدند و چشم خود را بر مسیحیان و اهل سنت كه در استقبال باشكوه از احمدی نژاد مشاركت كرده بودند، بستند.


/news_cats_58.html


/news_cats_58.html

اعتراض به حضور اوباما در هند در شرایطی است كه امریكا نیز در طی 10 سال اخیر كارهای زیادی برای جلب نظر هندی ها با تخصیص اعتباراتی با عنوان "فقرزدایی" و "بهداشت" تا مشاركت در ساخت 17 رآكتور هسته ای كرده است، با این حال، مردم هند نسبت به این كمك ها بدبین هستند و این اعتبارات را به منظور رقابت با چین در دست گرفتن بازار گسترده هند می دانند.

برای بخشی از طیف نخبه و حتی مردم عادی هند این نگرانی به طور جدی وجود دارد كه امریكا سیاست هایش را بعضاً مغایر با منافع ملی هند است، به این كشور تحمیل می كند. به عنوان نمونه، امریكا از هند می خواهد كه روابط انرژی خود با ایران را قطع كند، این در حالی است كه هند به انرژی ایران نیاز دارد و ایالات متحده نیز نمی تواند جایگزینی برای جبران این نیاز با حذف ایران، تأمین كند.
استفن کالینسون، گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن می نویسد: باراک اوباما که متولد هاوایی است در این سفر 9 روزه از برخی از بزرگ ترین اقتصادهای جهان در این منطقه دیدن خواهد کرد اما چین در برنامه سفر اوباما جایی ندارد. وی پیش از این در اواخر سال 2009 در اولین سفر دوره ای خود به آسیا از این کشور دیدن کرد. با این وجود انتظار می رود روابط متشنج میان پکن و واشنگتن در بخش ها و زمینه های مختلف تجاری، مالی، اقتصادی و سرزمینی سرتاسر سفر نه روزه باراک اوباما را که روز شنبه از هند آغاز و روز چهاردهم نوامبر در ژاپن به پایان خواهد رسید تحت الشعاع قرار خواهد داد.
شرکت های امریکایی امیدوار هستند بتوانند بین 10 تا 12 میلیارد دلار از طریق امضای قراردادهای نظامی کشورشان با هند به جیب بزنند. قرارداد فروش 10 فروند بوئینگ ترابری نظامی به ارزش پنج میلیارد و 800 میلیون دلار میان امریکا و هند بسته می شود. هند در سال های اخیر به علت نگرانی های فزاینده مقامات این کشور به علت افزایش قدرت نظامی چین و همچنین گسترش دامنه نفوذ این کشور که رقیب سنتی دهلی نو به شمار می رود، تلاش های خود را در بخش تسلیحاتی و نظامی گسترش داده است.
مانموهان سینگ نخست وزیر هند در اوایل سپتامبر اعلام کرد چین تلاش می کند تا خود را به منطقه جنوب آسیا تحمیل کند و ما باید از این واقعیت غافل نمانیم. هند و چین در سال 1962 جنگ خونینی كردند. هر چند دیگر میان دو کشور جنگ نیست اما اختلافات مرزی میان دو کشور همچنان روابط دهلی نو و پکن را متشنج نگه داشته است و چند دور گفتگو میان مقامات و همچنین بهبود روابط اقتصادی دو کشور که از قدرت های اقتصادی آسیا به شمار می روند، در کاهش تنش های سیاسی دو کشور تاثیر چندانی نداشته است.
اوباما در پایان بازدید از هند به اندونزی می رود که چهار سال از کودکی خود را در آنجا سپری کرده است. وی در خاتمه سفر به اندونزی عازم کره جنوبی خواهد شد تا در نشست گروه بیست شرکت کند. اوباما در ادامه برای شرکت در نشست سران اپک در شهر یوکوهاما به ژاپن خواهد رفت.
سفر باراک اوباما به این منطقه و برنامه های وی در این سفر به روشنی دیدگاه سران کاخ سفید را درباره این منطقه نشان خواهد داد و ثابت خواهد کرد که واشنگتن این منطقه از آسیا را برای رشد پیشرفت و امنیت خود بسیار حائز اهمیت می داند. بن رودز مشارو باراک اوباما در امور مربوط به امنیت ملی امریکا هفته پیش اعلام کرد اگر گرایش ها و تحولات بزرگ را در قرن بیست و یکم مد نظر قرار دهیم توسعه و رشد آسیا یکی از مهمترین این تحولات است. بن رودز افزود این منطقه برای توسعه و آبادانی امریکا و همچنین تقویت امنیت کشور ما از اهمیت زیادی برخوردار است.
با این حال، رئیس جمهور امریکا قصد ندارد به طور کامل در این سفر از چین چشم پوشی کند چرا که دیدار با هو جینتائو رئیس جمهور چین در سئول در برنامه سفر باراک اوباما گنجانده شده است. دیدار احتمالی آینده اوباما و هو جینتائو در واقع هفتمین دور از مذاکرات رهبران امریکا و چین از ابتدای سال 2009 به شمار می رود و انتظار می رود که رهبران دو کشور در دیدار آینده خود در مورد اختلافات دوجانبه موجود گفتگو و تبادل نظر کنند.
اختلافات دو کشور بر سر ارزش یوان یکی از مهمترین این مسائل است. مقامات اقتصادی امریکا بر این عقیده اند که چین ارزش واحد پول خود یوان را کمتر از میزان واقعی تعیین می کند. امریکایی ها می گویند دولت چین ارزش یوان را بین 25 تا 40 درصد کمتر از میزان واقعی اش تعیین می کند تا به این ترتیب میزان صادرات خود را افزایش دهد.

Persianv.com At site


Persianv.com At site

به اعتقاد مسئولان امریکایی این مسئله شرایط بدی ایجاد کرده و به عدم توازن در بازار بین المللی دامن زده است. دولت امریکا بارها در ماه های اخیر ضمن انتقاد از چین در این زمینه تاکید کرده است واشنگتن خواستار آن است که چین به عنوان یکی از قدرت های اقتصادی جهان به مسئولیت های خود عمل کند اما مقامات چین از جمله ون جیابائو نخست وزیر چین ضمن بی اساس دانستن این اتهامات و انتقادات تاکید کرده اند که افزایش ارزش یوان مشکل تجاری امریکا را حل نمی کند، بلکه راه حل مشکل این است که میان نرخ برابری ارزهای مهم در بازار بین المللی یک ثبات نسبی ایجاد شود. علاوه بر اختلاف بر سر ارزش یوان، دسترسی به مواد اولیه مناقشات سرزمینی پکن با برخی از کشورهای منطقه که متحد امریکا به شمار می روند از دیگر مسائلی است که باراک اوباما و هو جینتائو در دیدار احتمالی خود در سئول بررسی خواهند کرد.
مایکل گرین کارشناس سیاسی در امور آسیا که با دولت جرج بوش رئیس جمهور سابق امریکا همکاری می کرد، بر این عقیده است که واشنگتن حق دارد که بخواهد از نگرانی های همسایگان چین بهره برداری کند. این کارشناس امریکایی خاطر نشان کرد با این وجود مقامات واشنگتن از اتخاذ مواضع تند بر ضد چین یا ضربه زدن به این کشور خودداری خواهند کرد و به گونه ای عمل خواهند کرد که مبادا روابط شان با چین وارد یک مارپیچ خطرناک شود. الیزابت اکانمی کارشناس امریکایی عضو شورای روابط خارجی این کشور مستقر در واشنگتن نیز می گوید این تنها رویکرد عاقلانه ای است که امریکا می تواند در قبال چین اتخاذ کند زیرا در چنین رویکردی می توانیم ببینیم چه جاهایی می توانیم پیش برویم و کجا باید توقف کنیم.
 







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تکناز]
[مشاهده در: www.taknaz.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 854]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن