تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798696701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ترشی و شور انداختن یعنی چی؟


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: ترشی و شور درست کردن یعنی چی؟
ترشی و شور انداختن یعنی چی؟
 چه چیزی ترشی و شور را پدید می‌آورد؟                                                                                                            به طور کلی باید گفت ترشی و شور غذاهایی هستند که برای جلوگیری از فسادشان در محلول هایی قرار می گیرند.                         در واقع این روش یکی از هنرهای جهانی آشپزی است. در همه جای کره ی زمین این نوع غذاها یافت می شوند.          
خیارشور اعلی
در نیویورک، خیارشور اعلی
چاتنی
در هند، چاتنی
 کیم چی
در کره، کیم چی
ترشی میسو
ترشی میسو
تخم مرغ شور
در ژاپن، تخم مرغ شور
 ترشی شاه ماهی
در چین، ترشی شاه ماهی
 کنسرو گوساله نمک سود
در اسکاندیناوی، کنسرو گوساله نمک سود 
 سالسا
در ایرلند، سالسا  در مکزیک و ... را خواهید چشید. این نوع غذاها، شامل دو دسته هستند. دسته ی اول موادی هستند که در سرکه نگه داری می‌شوند؛ سرکه اسیدی است که باکتری های اندکی در آن زنده می‌مانند. این نوع را ترشی می‌گویند. ترشی خیار نیویورک از این دسته است.   در دسته ی دوم مواد در محلول نمک نگه داری می‌شوند که باعث ایجاد تخمیر در آن ها می‌شود. تخمیر یعنی رشد باکتری های "مفید" که مانع فساد مواد می شوند. فساد مواد معمولاً ناشی از نوع خاصی باکتری می باشد. مثال معمول این دسته، خیارشور خود ما و کیم چی کره ای ها می باشد. ترشی و شور درست کردن فقط یک تکنیک جهانی نیست؛ بلکه تکنیک باستانی هم می باشد. هزاران سال است که ما و اجدادمان در جستجوی روش هایی برای نگه داری غذاها هستیم تا در زمستان های طولانی، قحطی‌ها و سایر مواقع نیاز از آن ها استفاده کنیم. در این کار غریزه ی حیات نیز به ما کمک کرده است. به طور مثال در تاریخ آمده است که کارگران دیوار چین، نوعی کلم تخمیر شده را به عنوان غذا میل می‌کردند!  البته ترشی و شور درست کردن فقط به عنوان راهی برای نگه داری غذا نیست، این کار مزه و بافت مواد غذایی را به نحو خوشمزه و جالبی تغییر می‌دهد. فرهنگ های سراسر دنیا از انواع ترشی و شور لذت می‌برند و هر کدام بسته به مواد غذایی در دسترس و سلیقه و ذائقه شان یک نوع شور یا ترشی سنتی دارند. مثلاً اهل جنوب شرقی آسیا مزه ی پر ادویه و ترش را دوست دارند و مردم اروپای شرقی طعم های اسیدی را می‌پسندند.اگر به موضوع علاقه مند شده اید، با ما همراه شوید.  
ترشی و شور انداختن یعنی چی؟
آشپزباشی این بار با بهترین نوع خیارشور در اختیار شماست!                                                                             تخمیر و غذابه نظر شما نقطه ی مشترک خیار شور، نان، ماست، ماءالشعیر و پنیر در چیست؟
ترشی و شور انداختن یعنی چی؟
همه ی این غذاها توسط فرایند "تخمیر" تهیه می‌شوند. هنگامی که شما غذایی را تخمیر می‌کنید، رشد میکرو ارگانیسم های "مفید" را در آن سرعت می‌بخشید، در حالی که از رشد میکروارگانیسم هایی که باعث فساد می شوند، جلوگیری می‌کنید. انجام موفقیت آمیز این عمل به مواد اولیه ی خاص، شرایط به دقت کنترل شده ی دمایی و PH بستگی دارد. در واقع این میکروارگانیسم های مفید بخش های حساس به فساد غذا را می‌بلعند و مواد شیمیایی ای به عنوان محصول جانبی تولید می‌کنند که این مواد، مزه و بافت غذا را تغییر می دهند. به مثال های زیر توجه کنید: شور  سبزیجاتی که در محلول نمکی غوطه ورند، محل رشد باکتری هایی هستند که قند موجود در مواد را می بلعند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند.  نان  مخمرهایی که به خمیر اضافه می‌شوند، قند موجود در نشاسته ی آرد گندم را هضم می‌کنند و دی اکسید کربن تولید می کنند که باعث ورآمدن خمیر می‌شود. این موضوع را قبلاً در آشپزخانه توضیح داده ایم.  پنیر  باکتری های شیر، قند خاص شیر یعنی لاکتوز را می‌خورند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند. اسید لاکتیک با آنزیم موجود در مایه ی پنیر باعث غلیظ شدن شیر می‌شود. سپس آب پنیر گرفته می شود تا کاملاً غلیظ شود. در این ماده ی فشرده، میکروب هایی هستند که پنیر را تولید می‌کنند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4574]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن