تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بسيار راستگو و بسيار نيكوكار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

سایت نوید

کود مایع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799689239




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نشانه هاي افسردگي


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نشانه هاي افسردگي
تغيير وزن و اشتها: بعضي از افراد مبتلا به افسردگي اشتهاي خود را ازدست مي‌دهند و دچار كاهش وزن مي‌شوند. بعضي ديگر از افراد به نوع خاصي از غذاها مثل كربو هيدرات‌ها علاقه مند شده و در اين حالت مبتلا به چاقي مي‌گردند.
بيشتر افراد درباره علايم احساسي بيماري افسردگي اطلاعاتي دارند. با اين همه در بسياري از موارد افرادي كه به بيماري افسردگي مبتلا مي‌شوند، در نخستين ماه‌هاي ابتلا به اين بيماري تصور مي‌كنند بدنشان اختلالات فيزيكي پيدا كرده، در حالي كه بسياري از علايم بيماري افسردگي مانند بي‌اشتهايي يا حالت تهوع و سردرد در واقع نشانه‌هايي از سوءكاركرد روان آنهاست .

افسردگي يك بيماري روحي و رواني است كه عوارض جسمي‌ زيادي دارد كه البته بسياري از آنها براي عموم مردم ناشناخته است. از جمله اين عوامل سردرد، كمردرد، اختلالات گوارشي و اختلال در خواب است كه در ادامه اين مطلب جزييات بيشتري از آنها ارايه شده است.
سردردها: سردردها در بين افراد مبتلا به افسردگي بسيار رايج است. اگر فرد اخيرا مبتلا به سردرد ميگرني شده باشد، با بروز افسردگي شديدتر هم مي‌شود.

كمر درد: اگر فرد قبلا مبتلا به كمر درد بوده است، افسردگي مزيد بر علت شده و درد را شديدتر مي‌كند.

درد مفاصل و ماهيچه‌ها: به طور كلي افسردگي باعث مي‌شود كه دردهاي مزمني مانند درد مفاصل بدتر شود.

درد قفسه سينه: به طور واضح بايد گفت كه در صورت احساس چنين دردي بدون هيچ تاملي بايد به پزشك مراجعه كرد و مورد آزمايش قرار گرفت. زيرا ممكن است علامت يك بيماري جدي قلبي باشد. ولي به طور كلي در هنگام افسردگي نيز اين درد احساس مي‌شود.

اختلالات گوارشي: از جمله علايم گوارشي ناشي از افسردگي عبارتند از احساس تهوع و استفراغ. همچنين فرد ممكن است دچار اسهال شود يا به طور مزمني مبتلا به يبوست شود.
احساس خستگي و فرسودگي: مهم نيست كه فرد چه مقدار خوابيده است، ولي با اين حال احساس خستگي خواهد كرد. به طوري كه خارج شدن از رختخواب براي فرد بسيار سخت و حتي غيرممكن مي‌شود.

اختلالات خواب: در وضعيت افسردگي اغلب افراد دچار كم‌خوابي مي‌شوند. در اين حالت فرد خيلي زود از خواب بيدار مي‌شود يا خيلي دير به خواب مي‌رود. در نوع ديگر، فرد بيش از اندازه نرمال و طبيعي به خواب مي‌رود.

تغيير وزن و اشتها: بعضي از افراد مبتلا به افسردگي اشتهاي خود را ازدست مي‌دهند و دچار كاهش وزن مي‌شوند. بعضي ديگر از افراد به نوع خاصي از غذاها مثل كربو هيدرات‌ها علاقه مند شده و در اين حالت مبتلا به چاقي مي‌گردند.

احساس سرگيجه و منگي: اين مورد نيز از ديگر علايم و نشانه‌هاي افسردگي است. خيلي از افراد مبتلا به افسردگي به موقع درمان نمي‌شوند. چون اغلب پزشكان در تشخيص علت اصلي اين اختلالات دچار گمراهي مي‌شوند. همانطور كه گفته شد، اين علايم و تغييرات فقط در سر اتفاق نمي‌افتد، بلكه كليه نقاط بدن را تحت تاثير قرار مي‌دهد. مثل دستگاه گوارش. به نظر مي‌رسد كه افسردگي به دليل عدم تعادل در بعضي از مواد شيميايي خاص مغز اتفاق مي‌افتد. بعضي از اين مواد شيميايي نقش موثري در چگونگي احساس درد دارند. بنابراين محققان معتقدند كه نوع دردي كه بيمار افسرده تجربه مي‌كند با ساير افراد فرق مي‌كند.

درمان علايم فيزيكي: در بعضي از موارد روان‌درماني و دارو به صورت تركيبي براي درمان مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه در مجموع باعث رفع علايم نيز مي‌شود. اما بهتر است كليه علايم فيزيكي كه فرد احساس مي‌كند را به پزشك اطلاع دهد. نبايد فكر كرد كه خود به خود برطرف مي‌شود، شايد به مداواي فوق‌العاده‌يي نياز باشد. مثلا اگر فرد مبتلا به بي‌خوابي شده، پزشك داروي ضد اضطراب تجويز خواهد كرد كه باعث مي‌شود فرد احساس آرامش بيشتري داشته باشد و راحت‌تر به خواب رود. بعضي از داروهاي ضد افسردگي نظير سيمبالتا (cymbalta) و افكسور(effexor)باعث رفع درد‌هاي مزمن نيز مي‌شوند. همچنين بعضي از روش‌هاي روان درماني وجود دارد كه به فرد كمك مي‌كند تا بهتر بر درد غلبه كند.

منبع: امين جامعه
 چهارشنبه 24 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 194]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن