تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه در دنيا به امانتى خيانت كند و آن را به صاحبش برنگرداند و آنگاه بميرد بر دين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798151755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خواب آلودگی


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: - چه وقت به پزشک مراجعه کنیم؟
- خواب‌آلودگی‌های مکرر در طول یک هفته روی می‌دهد، اما خواب کافی شبانه (شش تا هشت ساعت) وجود دارد.
- خواب‌آلودگی بر چابکی فرد تأثیر گذاشته یا شخص یا دیگران را در معرض خطر قرار می‌دهد، مثلاً در رانندگی.
- خروپف زیاد است یا پریدن از خواب زیاد روی می‌دهد.
- خواب چنان غلبه می‌کند که باعث سقوط می‌شود.

- خواب‌آلودگی نشانهٔ چیست؟
بیشتر مردم امروزه در طی روز خمیازه می‌کشند و با خواب‌آلودگی در جنگند. ما در دنیائی زندگی می‌کنیم که در آن مردمان برای پیش بردن برنامهٔ زندگی مبارزه‌ای پایان‌ناپذیر را در پیش گرفته‌اند. در این میان باید چیزی فدا شود، و برای بیشتز افراد این چیز خواب است. گرچه به قیمت مالیدن چشم‌ها و چرت زدن در مواقع نامناسب تمام شود.
برنامه خواب نامنظم نیز به اندازهٔ کم خوابیدن در ایجاد خواب‌‌آلودگی مؤثر است. مسافرت طولانی، کار شبانه، خواب شبانهٔ نامنظم، و شب‌زنده‌داری چرخه طبیعی خواب - بیداری را بر هم می‌زند. اشخاص زیادی سعی در به کار گرفتن مغز و بدن خود در هنگام خواب دارند.
خواب‌آلودگی علاوه بر بازتاب مقدار و وقت خواب، ممکن است نشانهٔ چگونگی آن نیز باشد. بسیاری مردم، مخصوصاً آنهائی که خروپف می‌کنند، از حالت خطرناکی که بی‌نفسی (آپنه) انسدادی شبانه نام دارد رنج می‌برند که در آن انسدادی در راه‌های فوقانی تنفس ۳۰ تا ۶۰ ثانیه یا بیشتر نفس کشیدن را بند می‌آورد. مغز کمبود تنفس را احساس کرده و بازتابی به صورت خرخر یا بریده بریده نفس کشیدن ایجاد می‌کند تا فرد را بیدار کرده و تنفس را طبیعی کند.
این کار ممکن است صدها بار در طول شب تکرار شود و شما را از لذت و فایدهٔ خواب عمیق محروم کند. افراد گرفتار بی‌نفسی مزمن شبانه در خطر روزافزون بالا رفتن فشار خون، بیماری قلبی، و سکته مغزی هستند. و خواب‌آلودگی ناشی از آن علت احتمالی هزاران حادثهٔ صنعتی و رانندگی در سال است.(برای اطلاعات بیشتر دربارهٔ بی‌نفسی هنگام خواب به بخش خروپف مراجعه کنید.)
عوامل خواب تنها چیزهائی نیستند که باعث خواب‌آلودگی می‌شوند. هر ویروس، آلرژی، یا بیماری می‌‌تواند در خواب اختلال ایجاد کند و شما را به خواب‌آلودگی بکشاند. آنفلونزا و سرماخوردگی از شایع‌ترین اینهاست. برخی از داروهائی نیز که برای درمان این بیماری‌ها مصرف می‌شوند، مخصوصاً داروهای ضد حساسیت، خواب‌آلودگی به وجود می‌آورند. خواب آلودگی از عوارض جانبی بسیاری داروهاست.
واضح است که الکل نیز باعث خواب‌آلودگی می‌شود. ترک خوردن کافئین هم خواب‌آلودگی می‌آورد.
علاوه بر اینها، حملهٔ خواب یک حالت عصبی نادر است که باعث خواب‌آلودگی شدید و حملات مکرر خواب می‌شود.

- درمان خواب‌آلودگی
اگر تمام مدت سعی در بیدار نگاه‌داشتن خود و مبارزه با خواب‌آلودگی هستید، موارد زیر را به‌کار ببندید.
به اندازه کافی بخوابید. به احتمال زیاد به خواب بیشتری احتیاج دارید. ولی چه‌قدر خواب کافی است؟ مقدار خواب در افراد مختلف متفاوت است، اما برای بیشتر افراد حدود هشت ساعت کافی است. اگر با دوری از خواب آن را بی‌ارزش نشان دهیم، کمبود خواب بر حالت بیداری غلبه می‌کند. اگر دچار کمبود خواب هستید، با یک ساعت بیشتر خوابیدن در هر شب آن را جبران کنید. و وقتی احساس کردید آن را جبران کرده‌اید، اندازهٔ طبیعی خواب خود را مجدداً رعایت کنید. این جبران کمبود خواب یکی دو شب طول می‌کشد. (برای اطلاعات بیشتر دربارهٔ خوب خوابیدن به بخش بی‌خوابی مراجعه کنید.)
چرتی بزنید. چرت زدن راه خوبی برای جبران کم‌خوابی و رفع خواب‌آلودگی است. این چرت تا ۴۵ دقیقه در بعدازظهر مناسب است. چرت زدن مخصوصاً در افراد گرفتار حملهٔ خواب مفید است.
قهوه بخورید. کافئین یک محرک قوی است و می‌تواند در از بین بردن خواب‌آلودگی مؤثر باشد. یک یا دو فنجان قهوه در صبح و یک فنجان هنگام ظهر کافی است. بیشتر از آن ممکن است به افت ناشی از کافئین منجر شود که از خواب‌آلودگی بدتر است.
فعالیت از خود نشان دهید. اگر کار شما کم‌تحرک است، مثل رانندگی یا مطالعه، بیشتر دچار خواب‌آلودگی می‌شوید. در عوض، هیچ‌کس در هنگام ورزش خواب‌آلوده نمی‌شود. فعال بودن، راه رفتن، و گفتگو داشتن از غلبه خواب‌آلودگی ممانعت می‌کند.
نور را زیاد کنید. بر اساس مطالعات اخیر، روشن‌تر کردن محل کار یا قدم زدن در آفتاب می‌تواند خواب‌آلودگی را از بین ببرد. نور ممکن است اثر تحریکی بر دستگاه اعصاب مرکزی داشته باشد و تولید ملاتونین (هورمونی که باعث خواب‌آلودگی می‌‌شود) را کاهش دهد.
کاری بکنید. دوش آب گرم، نسیم خنک، موسیقی تند، و هر چیز تحریک‌کننده‌ای می‌تواند خواب‌آلودگی را از شما دور کند.
داروهایتان را کنترل کنید. فهرستی از داروهائی را که اخیراً مصرف کرده‌اید - چه با تجویز پزشک و چه بدون نسخه - به پزشک خود نشان دهید. شاید او برخی از آنها را عامل خواب‌آلودگی تشخیص داده و آن‌را عوض کند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 399]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن